Archivado en Comunicats, Salut Laboral

Comunicat

REUNIÒ del CISS – PANTALLES TERMINALS


Per part nostra es presentà a la Direcció la queixa expressada per molts treballadors que són usuaris de pantalles de 15 polzades, en el sentit que al caviar la seva configuració, l‘operatiu principal del transaccional SIO es veu molt més petit...


pdf
print
pmail
Reunió extraordinària del dia 6 de Juny de 2006
La reunió es va convocar a sol·licitud del President del CISS (Comitè Intercentres de Seguretat i Salut), Sr. Josep Mª López, de CCOO, a conseqüència de la multitud de queixes dels companys i companyes amb motiu del canvi de configuració de les pantalles dels terminals de la Caixa. No hi va haver cap més sol·licitud de reunió, malgrat el que afirmava un comunicat del SECP.
Van assistir-hi per la representació dels treballadors, els senyors J.Mª López, Paco Santamaria i Xavier Paretas per CCOO, J. Enric Canton pel SECP y Alfons Garcia per UGT. Per la Direcció van assistir-hi el Sr. Manuel Nàñez i la Sra. Enri Roig.
Per part nostra es presentà a la Direcció la queixa expressada per molts treballadors que són usuaris de pantalles de 15 polzades, en el sentit que al caviar la seva configuració, l‘operatiu principal del transaccional SIO es veu molt més petit que abans i que el problema se centra en aquesta operativa y en les pantalles petites.
La resposta de la Direcció va ser que les pantalles s’han configurat segons les instruccions del fabricant i que les icones són més petites, però de més resolució i que les queixes han sigut mínimes.
Ens fan lliurament del fulletó de les característiques de les noves pantalles de 17 polzades i del Reial Decret 488/1997 que especifica les normes tècniques de las PVD. A la vista d’aquest decret s’observa, per part nostra, que un apartat específic respecte de la mida dels caràcters diu que en cap cas han de ser inferiors a 3 mm, i, en efectuar la comprovació, veiem que les mides reals als nostres terminals són de 2 mm.
Davant aquesta situació i a sol·licitud nostra, el Sr. Nàñez va adquirir el compromís de realitzar la consulta al departament d’organització per tal de buscar una solució al problema.
Avui podem dir-vos que ens han donat la raó i en breu tindreu la solució al problema, després de les gestions dutes a terme per la nostra Secció Sindical.

14 de juny del 2006 – com. 18/06

(Veure en PDF)