Archivado en Comunicats, Salut Laboral

Comunicat

REUNI脪 del CISS 聳 PANTALLES TERMINALS


Per part nostra es present脿 a la Direcci贸 la queixa expressada per molts treballadors que s贸n usuaris de pantalles de 15 polzades, en el sentit que al caviar la seva configuraci贸, l聭operatiu principal del transaccional SIO es veu molt m茅s petit...


pdf
print
pmail
Reuni贸 extraordin脿ria del dia 6 de Juny de 2006
La reuni贸 es va convocar a sol路licitud del President del CISS (Comit猫 Intercentres de Seguretat i Salut), Sr. Josep M陋 L贸pez, de CCOO, a conseq眉猫ncia de la multitud de queixes dels companys i companyes amb motiu del canvi de configuraci贸 de les pantalles dels terminals de la Caixa. No hi va haver cap m茅s sol路licitud de reuni贸, malgrat el que afirmava un comunicat del SECP.
Van assistir-hi per la representaci贸 dels treballadors, els senyors J.M陋 L贸pez, Paco Santamaria i Xavier Paretas per CCOO, J. Enric Canton pel SECP y Alfons Garcia per UGT. Per la Direcci贸 van assistir-hi el Sr. Manuel N脿帽ez i la Sra. Enri Roig.
Per part nostra es present脿 a la Direcci贸 la queixa expressada per molts treballadors que s贸n usuaris de pantalles de 15 polzades, en el sentit que al caviar la seva configuraci贸, l聭operatiu principal del transaccional SIO es veu molt m茅s petit que abans i que el problema se centra en aquesta operativa y en les pantalles petites.
La resposta de la Direcci贸 va ser que les pantalles s聮han configurat segons les instruccions del fabricant i que les icones s贸n m茅s petites, per貌 de m茅s resoluci贸 i que les queixes han sigut m铆nimes.
Ens fan lliurament del fullet贸 de les caracter铆stiques de les noves pantalles de 17 polzades i del Reial Decret 488/1997 que especifica les normes t猫cniques de las PVD. A la vista d聮aquest decret s聮observa, per part nostra, que un apartat espec铆fic respecte de la mida dels car脿cters diu que en cap cas han de ser inferiors a 3 mm, i, en efectuar la comprovaci贸, veiem que les mides reals als nostres terminals s贸n de 2 mm.
Davant aquesta situaci贸 i a sol路licitud nostra, el Sr. N脿帽ez va adquirir el comprom铆s de realitzar la consulta al departament d聮organitzaci贸 per tal de buscar una soluci贸 al problema.
Avui podem dir-vos que ens han donat la ra贸 i en breu tindreu la soluci贸 al problema, despr茅s de les gestions dutes a terme per la nostra Secci贸 Sindical.

14 de juny del 2006 聳 com. 18/06

(Veure en PDF)