Archivado en Comunicats, Eleccions Sindicals

NO TOTS SÓN ROTTWEILERS

Comunicat

Ja ho vam dir en aquell comunicat: no tots els caps –de Zona, d’Àrea – són rottweilers. N’hi ha que fan la seva feina amb tota dignitat, sense mossegades. Afortunadament van augmentant. Sembla que la ràbia estigui localitzada i encerclada.


Este artículo se publicó originalmente en


pdf print pmail

Però avui hem de donar notícia d’una nova espècie: la dels petits Pinochets. Hem volgut deixar passar dies perquè la indignació no fos la que guiés la nostra mà a l’hora de denunciar aquests fets.
El dia de les eleccions sindicals a Tarragona, el seu cap de Zona va actuar vilment, pressionant per intentar que un treballador no exercís el seu dret a votar. I ho va aconseguir. Va escopir, als que duien l’urna de les votacions, “tenim feina”, i no una sinó dues vegades.
Aquesta actitud, que per cert és la primera vegada que ens trobem en més de vint anys d’eleccions, no pot qualificar-se de cap més manera que d’antidemocràtica. I això no és tot, cal encara comentar això de la “feina”...?? Què volia dir? Que els que votem, els que participem en les eleccions, som uns ganduls? Que “NO treballem”? Quan de temps costa introduir un sobre per la ranura d’una urna? Deu segons? Vint? Doncs això.
Ara imaginem que aquest elector era conegut que votava per una determinada opció... Imaginem una mica més: que per aquest ÚNIC vot aquesta determinada opció sindical NO aconsegueix un altre membre del Comitè a escollir, més encara, que per aquest únic vot no aconsegueix la majoria absoluta. Molest? Emprenyador? Una roïndat abjecta!
Haurem de vetllar perquè aquesta nova pesta no s’escampi, i no comencin a proliferar els petits Pinochets, ara que el gran Pinochet ja ha obtingut el premi a la seva llarga carrera delictiva.
Independentment d’aquest fet tant greu, ens ha sorprès que els companys d’UGT considerin que “les majories unicolors són les dictadures de la democràcia”. democràcia”. Com a mínim aquesta afirmació mereix el qualificatiu de pintoresca. Quan ells han estat –són- majoria absoluta... no hi ha dictadura democràtica? (mira que sona raret això, oi?). I quan la tenien els seus amics del PSOE al govern espanyol...? Potser això explica aquell titular tan enigmàtic d’un comunicat, anomenat “estultícia”??

19 de juny del 2006 – com. 17/06

(Veure en PDF)

Infórmate

CCOO Servicios es un sindicato, es Comisiones Obreras en los sectores de Comercio, Financiero, administrativo, de las TIC, Hostelería, Contact-center, Oficinas, Turismo... Leer más


Síguenos en Telegram

Dónde estamos


OFICINAS CENTRALES
C/ Albasanz, 3 1º Planta
28037 Madrid
Tel: 91 540 92 82
Asesoría Madrid 91 536 51 63-64
Otras Comunidades
Fax: 91 559 71 96
Email: contacta@servicios.ccoo.es