Archivado en Comunicats, Eleccions Sindicals

Comunicat

NO TOTS S脫N ROTTWEILERS


Ja ho vam dir en aquell comunicat: no tots els caps 聳de Zona, d聮脌rea 聳 s贸n rottweilers. N聮hi ha que fan la seva feina amb tota dignitat, sense mossegades. Afortunadament van augmentant. Sembla que la r脿bia estigui localitzada i encerclada.


pdf
print
pmail
Per貌 avui hem de donar not铆cia d聮una nova esp猫cie: la dels petits Pinochets. Hem volgut deixar passar dies perqu猫 la indignaci贸 no fos la que gui茅s la nostra m脿 a l聮hora de denunciar aquests fets.
El dia de les eleccions sindicals a Tarragona, el seu cap de Zona va actuar vilment, pressionant per intentar que un treballador no exerc铆s el seu dret a votar. I ho va aconseguir. Va escopir, als que duien l聮urna de les votacions, 聯tenim feina聰, i no una sin贸 dues vegades.
Aquesta actitud, que per cert 茅s la primera vegada que ens trobem en m茅s de vint anys d聮eleccions, no pot qualificar-se de cap m茅s manera que d聮antidemocr脿tica. I aix貌 no 茅s tot, cal encara comentar aix貌 de la 聯feina聰...?? Qu猫 volia dir? Que els que votem, els que participem en les eleccions, som uns ganduls? Que 聯NO treballem聰? Quan de temps costa introduir un sobre per la ranura d聮una urna? Deu segons? Vint? Doncs aix貌.
Ara imaginem que aquest elector era conegut que votava per una determinada opci贸... Imaginem una mica m茅s: que per aquest 脷NIC vot aquesta determinada opci贸 sindical NO aconsegueix un altre membre del Comit猫 a escollir, m茅s encara, que per aquest 煤nic vot no aconsegueix la majoria absoluta. Molest? Emprenyador? Una ro茂ndat abjecta!
Haurem de vetllar perqu猫 aquesta nova pesta no s聮escampi, i no comencin a proliferar els petits Pinochets, ara que el gran Pinochet ja ha obtingut el premi a la seva llarga carrera delictiva.
Independentment d聮aquest fet tant greu, ens ha sorpr猫s que els companys d聮UGT considerin que 聯les majories unicolors s贸n les dictadures de la democr脿cia聰. democr脿cia聰. Com a m铆nim aquesta afirmaci贸 mereix el qualificatiu de pintoresca. Quan ells han estat 聳s贸n- majoria absoluta... no hi ha dictadura democr脿tica? (mira que sona raret aix貌, oi?). I quan la tenien els seus amics del PSOE al govern espanyol...? Potser aix貌 explica aquell titular tan enigm脿tic d聮un comunicat, anomenat 聯estult铆cia聰??

19 de juny del 2006 聳 com. 17/06

(Veure en PDF)