Archivado en Comunicats

Adhesió del SEC-L a UGT

Valoració des de la Secció Sindical de CCOO.


Este artículo se publicó originalmente en


pdf print pmail

La Secció Sindical de CCOO valora positivament el fet que la Secció Sindical de l’antic SEC hagi decidit adherir-se a un sindicat de classe com és la UGT.

Esperem que aquesta nova etapa del SEC-L–UGT ens permeti ambdós sindicats avançar en propostes conjuntes que ens ajudin a desbloquejar els temes pendents a casa nostra.

Us volem recordar que CCOO és el primer sindicat en afiliació i en representació arreu de l’Estat, i el Sindicat de referència del sector, i tenim com a primer valor la defensa de tots els treballadors i treballadores

CCOO, com a força majoritària dins del sector, ha propiciat el darrer Conveni Col·lectiu, que ha millorat les nostres condicions laborals. Conveni que aquesta Secció Sindical de CCOO ha defensat i valorat de manera molt positiva pel que representava de millora per al conjunt de treballadors i treballadores.

Benvinguts, doncs, al que per a nosaltres, és l’únic sindicalisme vàlid: el que ha portat a terme des de sempre CCOO, també defensat per la UGT. Un sindicalisme basat en el diàleg i la negociació, però també, quan aquests no son possibles per les negatives de les patronals, de reivindicació i mobilització.

Reiterem el nostre desig d’arribar en aquesta nova etapa del SEC-L – UGT a millors cotes d’enteniment entre tots dos sindicats, fruit del diàleg i la cooperació en temes bàsics que ens afecten i d’aquesta manera donar un millor servei a tots els treballadors i treballadores.

 

Mataró, 18 de maig de 2006

Infórmate

CCOO Servicios es un sindicato, es Comisiones Obreras en los sectores de Comercio, Financiero, administrativo, de las TIC, Hostelería, Contact-center, Oficinas, Turismo... Leer más


Síguenos en Telegram

Dónde estamos


OFICINAS CENTRALES
C/ Albasanz, 3 1º Planta
28037 Madrid
Tel: 91 540 92 82
Asesoría Madrid 91 536 51 63-64
Otras Comunidades
Fax: 91 559 71 96
Email: contacta@servicios.ccoo.es