Archivado en Comunicats

Adhesi贸 del SEC-L a UGT


Valoraci贸 des de la Secci贸 Sindical de CCOO.


pdf
print
pmail

La Secci贸 Sindical de CCOO valora positivament el fet que la Secci贸 Sindical de l聮antic SEC hagi decidit adherir-se a un sindicat de classe com 茅s la UGT.

Esperem que aquesta nova etapa del SEC-L聳UGT ens permeti ambd贸s sindicats avan莽ar en propostes conjuntes que ens ajudin a desbloquejar els temes pendents a casa nostra.

Us volem recordar que CCOO 茅s el primer sindicat en afiliaci贸 i en representaci贸 arreu de l聮Estat, i el Sindicat de refer猫ncia del sector, i tenim com a primer valor la defensa de tots els treballadors i treballadores

CCOO, com a for莽a majorit脿ria dins del sector, ha propiciat el darrer Conveni Col路lectiu, que ha millorat les nostres condicions laborals. Conveni que aquesta Secci贸 Sindical de CCOO ha defensat i valorat de manera molt positiva pel que representava de millora per al conjunt de treballadors i treballadores.

Benvinguts, doncs, al que per a nosaltres, 茅s l聮煤nic sindicalisme v脿lid: el que ha portat a terme des de sempre CCOO, tamb茅 defensat per la UGT. Un sindicalisme basat en el di脿leg i la negociaci贸, per貌 tamb茅, quan aquests no son possibles per les negatives de les patronals, de reivindicaci贸 i mobilitzaci贸.

Reiterem el nostre desig d聮arribar en aquesta nova etapa del SEC-L 聳 UGT a millors cotes d聮enteniment entre tots dos sindicats, fruit del di脿leg i la cooperaci贸 en temes b脿sics que ens afecten i d聮aquesta manera donar un millor servei a tots els treballadors i treballadores.

 

Matar贸, 18 de maig de 2006