Archivado en Comunicats, Dones i Igualtat

Vaga - BBVA Estatal

Temes pràctics sobre la vaga del 8 de març

Com ja saps, CCOO hem convocat una vaga de 2 hores el proper 8 de març (dia de la dona treballadora), contra la precarietat laboral, la bretxa salarial i les violències masclistes. T'informem d'algunes qüestions pràctiques per aquell dia.


Este artículo se publicó originalmente en BBVA (Sección Sindical BBVA) ,


pdf print pmail


Benvolguda afiliada, benvolgut afiliat,

Com ja saps, CCOO hem convocat una vaga de 2 hores el proper 8 de març (dia de la dona treballadora), contra la precarietat laboral, la bretxa salarial i les violències masclistes.

T'informem d'algunes q
ü
estions pràctiques per aquell dia: 
  • La Vaga és un dret laboral que té tot treballador i treballadora, sigui quina sigui la seva categoria, per això l'empresa no pot exercir pressions ni coaccions per a que no es faci vaga.  
  • La participació a la Vaga no tens perquè comunicar-la anticipadament, encara que l'empresa ho sol·liciti. La decisió de fer vaga la pots pendre fins a l'últim moment, per tant, encara que l'empresa insisteixi, no tens cap obligació d'avisar anticipadament. 
  • L'única repercussió de la Vaga és el descompte salarial de les 2 hores no treballades. Recorda al teu superior que el codi per a registrar l'absència d'aquestes 2 hores és l'AH3.
  • La vaga s'ha de fer entre les 11:30 i les 13:30 hores, absentant-te del teu lloc de treball. Si desitges participar més activament pots acudir a les concentracions previstes als Ajuntaments de les principals poblacions. Consulta al teu delegat o delegada la més pròxima al teu centre de treball, o aquí mateix. 

CCOO recolzem les vagues convocades de consum, cura i estudiantil, pel que t'animem a que participis activament de les mateixes i fem d'aquesta jornada de reivindicació un èxit entre tots i totes. 

Infórmate

CCOO Servicios es un sindicato, es Comisiones Obreras en los sectores de Comercio, Financiero, administrativo, de las TIC, Hostelería, Contact-center, Oficinas, Turismo... Leer más


Síguenos en Telegram

Dónde estamos


OFICINAS CENTRALES
C/ Albasanz, 3 1º Planta
28037 Madrid
Tel: 91 540 92 82
Asesoría Madrid 91 536 51 63-64
Otras Comunidades
Fax: 91 559 71 96
Email: contacta@servicios.ccoo.es