Archivado en Comunicats, Salari

CCOO en Clarel aconsegueix consolidar el 10% de descompte en compra per a la plantilla

El descompte en compra pactat per CCOO l'any 1998 a Barcelona, i que s'ha vingut aplicant des d'aquest any al 85% de la plantilla en totes les províncies d'Espanya, afectades pel Conveni estatal de drogueries, herboristeríes i perfumeries es quedarà en les nostres nòmines i no ho perdrem.


Este artículo se publicó originalmente en CATALUNYA (CCOO Serveis Catalunya) , GIRONA (Sindicat Intercomarcal de CCOO Serveis Comarques Gironines) , TARRAGONA (Serveis CCOO Tarragona) , LLEIDA (Serveis CCOO Terres de Lleida) , VOCC-CATC (Serveis CCOO Vallès Occidental - Catalunya Central) , VORMAROS (Serveis CCOO Vallès Oriental - Maresme - Osona) , BLLAPAG (Serveis CCOO Baix Llobregat - Alt Penedès - Anoia - Garraf) , s.Comerç (Sectorial de Comerç CCOO Serveis Catalunya) ,


pdf print pmail

La proposta presentada per CCOO, que va ser assumida per escrit pels altres sindicats i que coincideix amb la plantejada per l'empresa en la reunió del 7 de febrer en el Comitè Intercentres de Clarel, evitarà que es perdi el que veníem cobrant cada mes en nòmina per aquest concepte des de l'any 1998 i es millora el dret. 

OBJECTIU ACONSEGUIT!

L'Empresa ha estat conseqüent i l'import es consolidarà com a salari, cotitzarà i no serà compensable ni absorbible. ja que des de CCOO no podem permetre que desaparegui.

Això suposa un augment de l'1.6% en les nostres nòmines, que se sumeixi a la pujada de l'1.6% signada per CCOO en el Conveni per a l'any 2018. (Total 3,2%).

A més, a partir de març i en aplicació de l'article 54 del Conveni, a les treballadores i treballadors de Clarel se'ns aplicarà el 10% de descompte en compra a través de la targeta "finandia", sobre les compres que fem en les botigues amb un topall de 500 euros mensuals.

SECCIÓN SINDICAL CCOO CLAREL


Infórmate

CCOO Servicios es un sindicato, es Comisiones Obreras en los sectores de Comercio, Financiero, administrativo, de las TIC, Hostelería, Contact-center, Oficinas, Turismo... Leer más


Síguenos en Telegram

Dónde estamos


OFICINAS CENTRALES
C/ Albasanz, 3 1º Planta
28037 Madrid
Tel: 91 540 92 82
Asesoría Madrid 91 536 51 63-64
Otras Comunidades
Fax: 91 559 71 96
Email: contacta@servicios.ccoo.es