Archivado en Comunicats, Salari

PASSIU: DADES ACTUALITZADES

Comunicats

La pregunta que ens feu tots i totes constantment és: QUAN COBRAREM LA PAGA? Alguns fins i tot ens recordeu que “havíem de cobrar-la” el...


Este artículo se publicó originalmente en


pdf print pmail

passat mes de març. Però no som futuròlegs. Aquesta expectativa la va generar el comunicat on us vam explicar el pacte amb la Direcció, pacte en el qual se’ns reconeix als treballadors i treballadores de Caixa Penedès el dret a percebre aquest tipus de retribució; allí dèiem que percebríem la primera d’aquestes “noves” pagues quan arribéssim al passiu gestionat de 10 milions d’euros, i que PROBABLEMENT la percebríem al cap d’un any (ço és, el març d’enguany) atenent l’evolució d’aquest passiu em els exercicis anteriors.

Però no hi hem arribat encara. L’augment de passiu, com deveu comprendre, no depèn de nosaltres. De fet depèn de tots i cadascú dels que formem part de la plantilla d’aquesta empresa –en major mesura dels qui la dirigeixen, que poden dissenyar productes de passiu atractius- i també del mercat, en el qual influeixen moltes variables, com la competència, verbigràcia.

L’última dada que us vam donar va ser la de 31 de desembre, en un comunicat del 8 de febrer; ho recordeu? Aleshores estàvem a  9469 milions de passiu gestionat. Faltaven, doncs, 521 milions per a la xifra màgica dels 10.000 milions.

Ara tenim les dades actualitzades a 31 de març:  #9.638 €# ! per tant només 362 m. d’euros ens separen ara de la desitjada paga.

Una altra bona notícia és que sembla ser que, atenent la nostra insistència, aviat podrem veure aquesta dada –el passiu gestionat constantment actualitzat- als terminals de cada lloc de treball.

Aprofitem l’avinentesa per explicar-vos que els dos membres de CCOO al si del Consell d’Administració vam aprovar els comptes de l’Entitat del passat exercici, a la reunió del proppassat 30 de març, amb l’excepció, però, de la Gestió global de la Caixa, perquè entenem que las relacions laborals s’han deteriorat moltíssim en l’últim exercici, i no ho diem només pel tracte que la nostra Secció Sindical rep de la Direcció, sinó pel tracte que la majoria de treballadors i treballadores de la Caixa rep de la mateixa Direcció, que, en comptes de motivar, sembla que s’obstini en desmotivar. Per tant, a l’Acta de la reunió ordinària del Consell d’Administració hi figurarà la nostra aprovació amb l’excepció explícita de les relacions amb la plantilla, raó per la qual vam fer una “moció de censura” al Director General.

La millor manera de combatre els impediments que ens estan posant perquè no ens puguem comunicar és justament fent allò que no volen: llegir els nostres comunicats. Per tant cal que exigiu a qui gestiona el *punt.com* (el correu electrònic extern) del vostre centre de treball que us faci arribar els nostres comunicats. Però hi ha una solució encara millor: que ens doneu les vostres adreces electròniques particulars –les de casa vostra, no les de la Caixa- i us enviarem els comunicats directament a casa. Envieu-les per e-mail a ccoocep@yahoo.es, o trucant-nos per telèfon al 629311616, o al company de CCOO que tingueu més proper.


7 d’abril de 2006 – com. 10/06


(Veure en PDF)

Infórmate

CCOO Servicios es un sindicato, es Comisiones Obreras en los sectores de Comercio, Financiero, administrativo, de las TIC, Hostelería, Contact-center, Oficinas, Turismo... Leer más


Síguenos en Telegram

Dónde estamos


OFICINAS CENTRALES
C/ Albasanz, 3 1º Planta
28037 Madrid
Tel: 91 540 92 82
Asesoría Madrid 91 536 51 63-64
Otras Comunidades
Fax: 91 559 71 96
Email: contacta@servicios.ccoo.es