Archivado en Comunicats, Ciberdrets

ACTITUD ANTISINDICAL

Comunicat

INSPECCIÓ DÓNA LA RAÓ A CCOO I REQUEREIX A CAIXA PENEDÈS QUE CESSI LA SEVA ACTITUD ANTISINDICAL


Este artículo se publicó originalmente en


pdf print pmail

Com deveu recordar tots i totes, arran que la Direcció de Caixa Penedès ens impedís la utilització del tauler d’anuncis virtual per a comunicar-nos amb tota la plantilla de la Caixa, la nostra Secció Sindical va presentar una denúncia a Inspecció de Treball, perquè enteníem que aquesta era una situació de clara discriminació sindical.


Els dilluns 20 de febrer vam rebre una còpia del que ha resolt la Direcció de la Inspecció de Treball de la província de Barcelona.


Tal com confiàvem, la resposta a la dictatorial decisió de la nostra Direcció de capar-nos la Intranet ha estat contundent i unívoca: efectuen un requeriment a la Direcció de Caixa Penedès de caràcter IMMEDIAT perquè esmeni la no publicació dels nostres comunicats, en virtut d’allò que disposa l’article 8.2 de la Llei Orgànica per a la llibertat Sindical (LOLS) i de la sentència del tribunal Constitucional del 7 de novembre del 2005.


Confien, diuen, en la restitució del nostre dret a comunicar-nos en igualtat de condicions amb tos vosaltres.


A més d’això, els intents de la Direcció de Caixa Penedès perquè CCOO no es comuniqui amb la plantilla l’han dut a col·locar diversos filtres als e-mails que envia el sindicat, motiu pel qual també demanarem l’empara de la justícia per la tutela de la llibertat sindical.


23 de febrer del 2006 – com. 8/06

(Veure en PDF)

Infórmate

CCOO Servicios es un sindicato, es Comisiones Obreras en los sectores de Comercio, Financiero, administrativo, de las TIC, Hostelería, Contact-center, Oficinas, Turismo... Leer más


Síguenos en Telegram

Dónde estamos


OFICINAS CENTRALES
C/ Albasanz, 3 1º Planta
28037 Madrid
Tel: 91 540 92 82
Asesoría Madrid 91 536 51 63-64
Otras Comunidades
Fax: 91 559 71 96
Email: contacta@servicios.ccoo.es