Archivado en Comunicats, Salari

PAGA del PASSIU – ENESIMA INFORMACIÓ

Comunicat

El dijous passat, 26 de gener, durant la reunió ordinària del Consell d’Administració, se’ns van donar noves dades del Passiu Gestionat, a data del 31 de desembre: tenim 9469 €, que és el total del passiu de l’Entitat descomptant les cèdules Jumbo.


Este artículo se publicó originalmente en


pdf print pmail

Davant de la reiterada negativa de la Direcció de publicitar aquesta dada pels terminals, de manera que fos una notícia incentivadora, motivadora, tornem a ser nosaltres els que un donem aquesta notícia.


Estem, per tant, a 531 m. d’euros d’aconseguir la Paga que CCOO vam pactar amb la Direcció, el març de l’any passat, com a conseqüència d’una demanda que CCOO vam presentar davant de l’Audiència Nacional.


Una altra bona notícia que vam rebre durant aquella reunió del Consell d’Administració va ser l’augment del percentatge dels beneficis a l’Obra Social: ara hi aportarem prop d’un 20%, xifra que ja ens comença a allunyar de les vergonyoses que manteníem fins ara.

8 de febrer del 2006 – com. 7/06

(Veure en PDF)

Infórmate

CCOO Servicios es un sindicato, es Comisiones Obreras en los sectores de Comercio, Financiero, administrativo, de las TIC, Hostelería, Contact-center, Oficinas, Turismo... Leer más


Síguenos en Telegram

Dónde estamos


OFICINAS CENTRALES
C/ Albasanz, 3 1º Planta
28037 Madrid
Tel: 91 540 92 82
Asesoría Madrid 91 536 51 63-64
Otras Comunidades
Fax: 91 559 71 96
Email: contacta@servicios.ccoo.es