Archivado en Comunicats, Eleccions Sindicals

COMFIA-CCOO aconsegueix 6 representants dels 9 escollits a BANKPYME

ELECCIONS SINDICALS

Des de l'Agrupació de Banca de COMFIA Catalunya, volem felicitar a tots els companys i companyes que, malgrat els esforços realitzats per l'empresa, han aconseguit mantenir aquests bons resultats.


Este artículo se publicó originalmente en CATALUNYA (CCOO Serveis Catalunya) , Financiero (Agrupación Sector Financiero ) ,


pdf print pmail


Resultats eleccions celebrades el 27 de març a BANKPYME Barcelona:
CCOO 6
UGT 3

Això vol dir que la feina realitzada durants aquests 4 anys ha estat valorada i tinguda en compte pel conjunt de la plantilla del banc.

Com recordareu Bankpyme ha patit durants els darrers 4 anys, tres procesos de regulació de plantilla, que han comptat amb la participació activa dels representants de CCOO. També s'han negociat millores, sobretot refererides a jornada, on el protagonisme i per tant l'èxit, ha estat de les persones que ara han revalidat la seva representativitat.

Animem als companys i companyes de Bankpyme a continuar treballant com fins ara, i que comptin com sempre amb el suport de COMFIA-Catalunya.

Agrupació de Banca- COMFIA Catalunya

Infórmate

CCOO Servicios es un sindicato, es Comisiones Obreras en los sectores de Comercio, Financiero, administrativo, de las TIC, Hostelería, Contact-center, Oficinas, Turismo... Leer más


Síguenos en Telegram

Dónde estamos


OFICINAS CENTRALES
C/ Albasanz, 3 1º Planta
28037 Madrid
Tel: 91 540 92 82
Asesoría Madrid 91 536 51 63-64
Otras Comunidades
Fax: 91 559 71 96
Email: contacta@servicios.ccoo.es