Archivado en

Reunió Comisió Permanent de Coordinació 7 juny 2017

Manual 2018, dietes, Autoserveis, etc..

Dimecres passat 7 de juny es va reunir la Comissió Permanent de Coordinació amb l'intenció d'anar avançant en alguns temes, els més destacables són els següents: Creació d'un Comitè Intercentres de seguretat i salut, canvis del manual del 2018, dietes i augment plantilla Autoserveis.


Este artículo se publicó originalmente en wurth (CCOO en Wurth) ,


pdf print pmail

Des de CCOO valorem molt positivament i apostem per la creació del Comitè Intercentros de Seguretat i Salut, com una forma d'accedir a informació dels companys de tots els territoris independentment de si tenen o no representació sindical. Això ens permet poder fer un seguiment des de la secció sindical de CCOO de tot quant succeeixi en aquesta matèria en tota Espanya, d?altra banda des de CCOO esperem que sigui el preludi per tal que en el futur l'actual Comissió Permanent de Coordinació es converteixi també en un comitè intercentres.

Reunió per tractar els canvis del Manual 2018, la RLT ( Representació Legal dels Treballadors) hem sol·licitat que la data que al principi estava prevista per a setembre finalment s'avanci al 4 de juliol amb la intenció de poder tractar el tema amb més temps.

Durant aquest 2017 ja s'ha pogut disposar d'un augment de la dieta en compliment d'acord aconseguit gràcies a CCOO (Acta 1 desembre 2016) i s'ha procedit a sol·licitar el balanç actual de comptes per començar a valorar el possible augment en el proper any.

Des de CCOO fa temps que anem sol·licitant a l'Empresa que augmenti el ràtio del personal d'Autoserveis. El passat mes de novembre l'Empresa va informar del pla de contractació 2017 per als Autoserveis, en aquest sentit la RLT ha sol·licitat informació sobre quina és la situació actual i l'Empresa ha informat que queden per contractar 3 Jumpers i 2 Supervisors i que ja s'han contractat 4 Jumpers (Llevant, Andalusia/Múrcia, León, La Rioja) i un altre VIAS per a Mallorca així com tants VIAS com a Autoserveis es vagin obrint.

Canvis en el sistema de comunicació: L'Empresa ha informat que qualsevol comunicat als treballadors es realitzi únicament a través del Conten locker i Sharepoint.

Davant aquesta situació des de la secció sindical volem recalcar que CCOO seguirem generant i enviant tota la informació sobre els temes d'interès per les treballadores i treballadors de Wurth Espanya.

Per a això seguirem utilitzant tots els canals utilitzats fins ara a excepció dels comptes de missatgeria electrònica de l'Empresa. D'ara endavant solament utilitzarem els e-mails particulars, Taulers d'anuncis, cubetes, Web CCOO-Wurth, WhatsApp..

És molt important que tots els que desitgeu rebre informació puntual ens faciliteu un correu particular i/o Telèfon amb WhatsApp, podeu sol·licitar-ho a les següents adreces:josetauste@gmail.com joanllop.ccoo@gmail.com pbarbagomez@gmail.com


Afiliat

Infórmate

CCOO Servicios es un sindicato, es Comisiones Obreras en los sectores de Comercio, Financiero, administrativo, de las TIC, Hostelería, Contact-center, Oficinas, Turismo... Leer más


Síguenos en Telegram

Dónde estamos


OFICINAS CENTRALES
C/ Albasanz, 3 1º Planta
28037 Madrid
Tel: 91 540 92 82
Asesoría Madrid 91 536 51 63-64
Otras Comunidades
Fax: 91 559 71 96
Email: contacta@servicios.ccoo.es