Archivado en

Seguretat i Salut

La creació d'un Comitè intercentres de Seguretat i Salut és bo per a tots

El passat dia 11 de maig del 2017 vam celebrar una reunió amb l'Empresa en la qual es van tractar diferents punts, entre els quals:Canvis Manual del Venedor, Calendari de reunions, Comitè intercentres de Seguretat i Salut,  Nou sistema de comunicació.


Este artículo se publicó originalmente en wurth (CCOO en Wurth) ,


pdf print pmail

Calendari de reunions: L'Empresa remet a la RLT (representació Legal dels Treballadors) un calendari de reunions per al 2017.

Canvis Manual del Venedor: La RLT sol·licita es reprengui l'equip de treball per valorar els possibles canvis en el Manual del Venedor.

Comitè intercentres de Seguretat i Salut: L'Empresa informa sobre la possibilitat de creació d'un Comitè Intercentres de Seguretat i Salut. CCOO manifesta la seva conformitat i la UGT es mostra contrària a aquest Comitè ja que entén que la seva creació està vinculada al pacte i acord dins del marc del conveni col·lectiu.

Des de CCOO entenem que es compleix amb la normativa existent ja que hi ha negociació col·lectiva i valorem positivament la creació del mateix, doncs pot facilitar l'accés a tots els companys que no tenen representació sindical a moltes províncies d'Espanya es per això que no compartim la posicio d?UGT i prioritzem que tots el companys estiguin amparats sota un comité de seguretat i salut intercentres.

Varis: L'Empresa reitera que qualsevol comunicat als treballadors es realitzi únicament a través del Conten locker i Sharepoint.

Davant aquesta imposició de l'Empresa des de la secció sindical volem recalcar que CCOO seguirem generant i enviant tota la informació sobre els temes d'interès per les treballadores i treballadors de Wurth Espanya.

Per a això seguirem utilitzant tots els canals utilitzats fins ara a excepció dels comptes de missatgeria electrònica de l'Empresa. D'ara endavant solament utilitzarem els e-mails particulars, Taulers d'anuncis, cubetes, Web CCOO-Wurth, WhatsApp..

És molt important que tots els que desitgeu rebre informació puntual ens faciliteu un correu particular i/o Telèfon amb WhatsApp, podeu sol·licitar-ho a les següents adreces:josetauste@gmail.com joanllop.ccoo@gmail.com pbarbagomez@gmail.com


Afiliat: 

Infórmate

CCOO Servicios es un sindicato, es Comisiones Obreras en los sectores de Comercio, Financiero, administrativo, de las TIC, Hostelería, Contact-center, Oficinas, Turismo... Leer más


Síguenos en Telegram

Dónde estamos


OFICINAS CENTRALES
C/ Albasanz, 3 1º Planta
28037 Madrid
Tel: 91 540 92 82
Asesoría Madrid 91 536 51 63-64
Otras Comunidades
Fax: 91 559 71 96
Email: contacta@servicios.ccoo.es