Archivado en Comunicats, Salari

Paga de beneficis: nou conflicte


CCOO presenta un nou Conflicte Col路lectiu per la demora de la paga de beneficis.


pdf
print
pmail

Com tots i totes sabeu, CCOO v脿rem presentar i guanyar un Conflicte Col路lectiu per al personal que havia patit la gradaci贸 de pagues, respecte a la paga de beneficis que la Caixa, incorrectament, deixava d聮abonar el quart any. Tant l'Audi猫ncia Nacional, en primera inst脿ncia, com el Tribunal Suprem, ens varen donar la ra贸, de forma prou clara, en les q眉estions fonamentals:

 

-          La paga de beneficis es merita un any i es cobra el seg眉ent.

-          Al quart any, s聮han de cobrar de manera efectiva totes les pagues, perqu猫 el tercer any ja s聮ha meritat la paga de beneficis.

 

Amb aquestes sent猫ncies favorables als plantejaments de CCOO (煤nic Sindicat que reivindicava i continua reivindicant davant la Caixa la correcta aplicaci贸 del Conveni en aquest punt), ens v脿rem adre莽ar a la Caixa perqu猫 les apliqu茅s, no nom茅s als companys i companyes que haguessin estat tres anys en gradaci贸 de pagues, sin贸 que, per analogia, fes l聮aplicaci贸 extensiva a tot el personal amb m茅s o menys per铆ode de gradaci贸 de pagues.

La Caixa ha abonat, amb una interpretaci贸 amb la qual no estem d'acord, la paga de beneficis reclamada, al personal que havia estat durant tres anys en gradaci贸 de pagues, per貌 s'ha negat a fer el mateix als empleats/es amb antiguitat a partir del juliol del 2001, considerant que era una q眉esti贸 no jutjada.

CCOO, ja v脿rem manifestar, en el seu dia, la nostre disconformitat m茅s absoluta amb l'aplicaci贸 tant restrictiva que feia la Caixa de les sent猫ncies i,  p煤blicament, v脿rem dir que tornar铆em a insistir a nivell legal per tal de resoldre aquesta situaci贸.

 CCOO hem tornat a presentar un altre Conflicte Col路lectiu, el segon per una q眉esti贸 molt similar, i esperem que la resoluci贸 judicial sigui un altre cop favorable a les nostres tesis.

 Amb aquest Conflicte, es reclama la paga de beneficis meritada en el darrer any treballat dins el per铆ode de gradaci贸 de pagues i no abonada per la Caixa, per a tots aquells empleats/es amb antiguitat entre l'1 de juliol del 2001 i el 31 de maig del 2004.

CCOO, com sempre, us mantindr脿 informats de tot. Per a qualsevol dubte o q眉esti贸 us animem, com sempre, a adre莽ar-vos als vostres companys/es de la Secci贸 Sindical.
CCOO PRESENTA UN NOU CONFLICTE COL路LECTIU
Matar贸, 14 de febrer de 2006