Archivado en Comunicats, Dones i Igualtat

8 de mar莽 de 2006.- DIA INTERNACIONAL DE LA DONA TREBALLADORA

COMFIA-CCOO reparteix m茅s de 7.000 clavells per celebrar el 8 de mar莽 i reivindicar la igualtat i la conciliaci贸


聯La igualtat 茅s el nostre objectiu, la conciliaci贸 el nostre cam铆. Participa, representa聮ns...聰.


pdf
print
pmail

A 20 empreses dels sectors de telem脿rqueting, banca, estalvi, oficines i despatxos i assegurances, la Federaci贸 de serveis financers i administratius de CCOO de Catalunya (COMFIA-CCOO Catalunya) ha repartit m茅s de 7.000 clavells junt a diversa informaci贸 per a les treballadores, amb motiu del dia internacional de la Dona Treballadora.
En el manifest del 8 de mar莽 d聮enguany COMFIA-CCOO ha recordat que els Plans d'Igualtat s贸n el seu objectiu i que durant el darrer any ha negociat Plans d'Igualtat a empreses importants dels sectors financer i administratiu. Per aquest motiu COMFIA-CCOO no ent茅n ni accepta la postura de rotunda oposici贸 a la negociaci贸 dels esmentats Plans de la patronal CEOE i Foment.

Aquest 8 de mar莽 COMFIA-CCOO reafirma el seu comprom铆s davant les treballadores dels sectors financer i administratiu de seguir treballant per la igualtat i que per aconseguir-ho continuar脿 presentant a les taules de negociaci贸, tant sectorials com d'empreses, propostes per afavorir la carrera professional en igualtat d'oportunitats entre homes i dones.


Secretaria de la dona
COMFIA-CCOO Catalunya
Taula informativa 8 de Mar莽 - Delegades i delegats de COMFIA-CCOO a TeleTech

Treballadores de Mapfre amb el clavell del 8 de Mar莽
Taula informativa 8 de Mar莽 - Delegades i delegats de COMFIA-CCOO a SCH
Taula informativa 8 de Mar莽 a Promofon