Archivado en Comunicats, Ocupacio, Condicions de Treball

A la Unitat d'Aplicació Interna (UAPI) el que sobra són les paraules d'alguns

Reestructuració Interna

A finals del 2016, el banc va informar a la representació sindical la creació d'aquesta nova unitat, dins d'una reestructuració organitzativa que incloïa l'eliminació de les zones i el tancaments d'oficines. Recursos Humans va explicar que aquesta Unitat es creava per acollir el personal que, a causa d'aquesta reestructuració, quedaven transitòriament sense un lloc de treball homologat.

segueix llegint


Este artículo se publicó originalmente en Banco Sabadell (CCOO Grupo Banco Sabadell) ,


pdf print pmail

No discutirem sobre les necessitats organitzatives internes del banc, però d'aquí al missatge que alguns membres de les noves Regionals estan infonent entre la plantilla afectada hi ha un abisme. I això CCOO no ho tolerarem.

El missatge que envien pretén acoquinar la plantilla, amb l'amenaça que són el sobrant del banc. Aquest missatge ha de ser eradicat de forma imminent, pel que considerem és una actitud irresponsable i gens professional de qui ho propaga.

CCOO hem exigit a Recursos Humans que donin les instruccions pertinents perquè deixin de provocar més por i incertesa de la necessària. En el cas que hi hagués una reestructuració, el banc està obligat a negociar prèviament amb la representació laboral i en cap cas acceptarem que la gent que estigui a la UAPI tingui un tracte diferent que la resta de la plantilla.

Mentrestant, des de CCOO continuem treballant perquè el fet d'estar adscrit a aquesta Unitat no signifiqui un perjudici laboral. En el següent quadre exposem algunes d'aquestes incidències ja resoltes:


Segons Recursos Humans la intenció és reubicar els excedents, que no sobrants, que provenen del tancament d'oficines, a altres departaments com les OGA, promoure prejubilacions, recuperar treballs externalitzats, baixes incentivades, etc.

Si et sents pressionat o pressionada amb alguna de les situacions descrites anteriorment, posa't en contacte amb la teva delegada o delegat de CCOO.


Infórmate

CCOO Servicios es un sindicato, es Comisiones Obreras en los sectores de Comercio, Financiero, administrativo, de las TIC, Hostelería, Contact-center, Oficinas, Turismo... Leer más


Síguenos en Telegram

Dónde estamos


OFICINAS CENTRALES
C/ Albasanz, 3 1º Planta
28037 Madrid
Tel: 91 540 92 82
Asesoría Madrid 91 536 51 63-64
Otras Comunidades
Fax: 91 559 71 96
Email: contacta@servicios.ccoo.es