Archivado en Comunicats

Lliurança de la tarda de dijous dia 5 de gener


Este artículo se publicó originalmente en


pdf print pmail

La Secció Sindical de CCOO ha fet arribar al Cap de Recursos una proposta en ferm sobre la lliurança de la tarda del dia 5 de gener d’enguany que reproduïm a continuació.

 

 

 

Mataró, 4 de gener de 2006

 

Sr. Vicenç Urrutia i Ricart

Cap de Recursos de Caixa Liaetana

 

Senyor,

 

En relació a la possibilitat de no treballar la tarda de dijous del dia 5 de gener de 2006 a canvi de fer-ho el primer dijous de lliurança (4 de maig) la Secció Sindical de CCOO estaria disposada a acceptar que a canvi de la tarda del 5 de gener és pogués fer-ho per una tarda de no apertura al públic a consensuar entre les parts.

 

En el cas d’acceptar aquesta proposta s’hauria de tenir en compte a tots els empleats que ja han treballat aquesta setmana a la tarda i a aquells que han agafat vacances per aquest dia, amb la compensació adient.

 

Esperem i desitjem que la Caixa accepti aquesta proposta raonable.

 

 

Cordialment,

 

 

 

SECCIÓ SINDICAL DE CCOO DE CAIXA LAIETANA

 

 

 

 

Entenem que aquesta és una proposta assumible per l’Entitat. Malgrat tot, la Direcció és molt lliure de pactar amb el Comité d’Empresa sempre que vulgui les condicions de la lliurança d’aquest dia.

 

Mataró, 4 de gener de 2006

Infórmate

CCOO Servicios es un sindicato, es Comisiones Obreras en los sectores de Comercio, Financiero, administrativo, de las TIC, Hostelería, Contact-center, Oficinas, Turismo... Leer más


Síguenos en Telegram

Dónde estamos


OFICINAS CENTRALES
C/ Albasanz, 3 1º Planta
28037 Madrid
Tel: 91 540 92 82
Asesoría Madrid 91 536 51 63-64
Otras Comunidades
Fax: 91 559 71 96
Email: contacta@servicios.ccoo.es