Archivado en Comunicats, beneficis socials

Comissions Obreres i l’assegurança d’amortització del préstec d’atencions varies del Conveni Col·lectiu

La Secció Sindical de CCOO aconsegueix desbloquejar el tema de l'assegurança del préstec d'atencions diverses del Conveni.


Este artículo se publicó originalmente en


pdf print pmail

Com ja recordareu des de CCOO hem reclamat que l'assegurança d'amortització del préstec d'atencions varies no fos condició obligatòria per a la concessió del crèdit.

 

Aquesta és una condició que no estableix el Conveni i que per tant consideràvem no havia de ser exigida per la Direcció de la Caixa a l’hora de formalitzar un préstec d’aquesta modalitat.

 

A més d’això, hem pogut constatar que la contractació d’una assegurança no era requerida per cap de les Caixes del nostre entorn, per aquest casos.

 

Ara, i després de múltiples gestions portades a terme per CCOO, sembla ser que la qüestió pot haver quedat desbloquejada, per la qual cosa esperem que, en breu, la Caixa deixi d'aplicar aquesta condició i tots els empleats i empleades puguin gaudir del préstec d'atencions varies del nostre Conveni Col·lectiu, amb les úniques condicions que consten en el seu redactat.

 

 

 

Mataró, 24 de novembre de 2005

 

 

Infórmate

CCOO Servicios es un sindicato, es Comisiones Obreras en los sectores de Comercio, Financiero, administrativo, de las TIC, Hostelería, Contact-center, Oficinas, Turismo... Leer más


Síguenos en Telegram

Dónde estamos


OFICINAS CENTRALES
C/ Albasanz, 3 1º Planta
28037 Madrid
Tel: 91 540 92 82
Asesoría Madrid 91 536 51 63-64
Otras Comunidades
Fax: 91 559 71 96
Email: contacta@servicios.ccoo.es