Archivado en Comunicats, Salari

Paga de beneficis: el Tribunal Suprem ens dona la ra贸


El Tribunal Suprem confirma la sent猫ncia de la Audi猫ncia Nacional sobre la paga de beneficis.


pdf
print
pmail

Un cop coneguda la tant esperada Sent猫ncia del Tribunal Suprem, favorable totalment a les tesis mantingudes per CCOO, ens hem adre莽at a la Direcci贸 per tal que la faci definitivament efectiva i tot el personal afectat per la present demanda gaudeixi el m茅s aviat possible del seu cobrament.

 

CCOO, amb data 4 de Maig del 2004, v脿rem presentar Conflicte Col路lectiu contra Caixa Laietana, per la seva err貌nia aplicaci贸 del Art. 18 de Conveni Col路lectiu del any 1995, vigent aquest apartat fins el Juny del 2004 a casa nostra.

 

En s铆ntesi reclamaven a l聮 Entitat que la paga de beneficis es fes efectiva el quart any i no com aplicava la Caixa que demorava el cobrament d聮aquesta paga fins el cinqu猫. Tant l聮Audi猫ncia Nacional en sent猫ncia de data 13.10.2004 com la actual del Tribunal Suprem, ens donen la ra贸, i 茅s per aix貌 que reclamen a la Caixa que aboni aquesta  paga pendent a tots els afectats i afectades.

 

Es lamentable que darrerament la via de soluci贸 a les nostres discrep脿ncies es tinguin que resoldre judicialment, i lamentem tanmateix que la Caixa no tingui un esperit m茅s negociador. Esperem que la Direcci贸, amb aquestes sent猫ncies modifiqui la seva actitud.

 

La Direcci贸 ha d聮entendre que la Secci贸 Sindical de CCOO t茅 un comprom铆s ferm d聮aconseguir all貌 que considerem just i positiu per a tothom, i la via l貌gica es la negociaci贸 i el pacte, per貌 si per manca de voluntat de l聮altre part aix貌 no 茅s possible no defugim de plantejar noves demandes.

 

Demanem a tots aquells afectats i afectades per la present demanda guanyada per CCOO, s聮adrecin a la Secci贸 Sindical de CCOO o a qualsevol dels seus delegats i delegades per tal d聮analitzar la seva situaci贸 personal, quantificar-la, i per fer les comprovacions oportunes del que la Caixa li deu.

 

Esperem de vosaltres aquesta col路laboraci贸.

 

Matar贸, 18 d聮octubre de 2005