Archivado en Comunicats, Salari

Paga de beneficis: el Tribunal Suprem ens dona la raó

El Tribunal Suprem confirma la sentència de la Audiència Nacional sobre la paga de beneficis.


Este artículo se publicó originalmente en


pdf print pmail

Un cop coneguda la tant esperada Sentència del Tribunal Suprem, favorable totalment a les tesis mantingudes per CCOO, ens hem adreçat a la Direcció per tal que la faci definitivament efectiva i tot el personal afectat per la present demanda gaudeixi el més aviat possible del seu cobrament.

 

CCOO, amb data 4 de Maig del 2004, vàrem presentar Conflicte Col·lectiu contra Caixa Laietana, per la seva errònia aplicació del Art. 18 de Conveni Col·lectiu del any 1995, vigent aquest apartat fins el Juny del 2004 a casa nostra.

 

En síntesi reclamaven a l’ Entitat que la paga de beneficis es fes efectiva el quart any i no com aplicava la Caixa que demorava el cobrament d’aquesta paga fins el cinquè. Tant l’Audiència Nacional en sentència de data 13.10.2004 com la actual del Tribunal Suprem, ens donen la raó, i és per això que reclamen a la Caixa que aboni aquesta  paga pendent a tots els afectats i afectades.

 

Es lamentable que darrerament la via de solució a les nostres discrepàncies es tinguin que resoldre judicialment, i lamentem tanmateix que la Caixa no tingui un esperit més negociador. Esperem que la Direcció, amb aquestes sentències modifiqui la seva actitud.

 

La Direcció ha d’entendre que la Secció Sindical de CCOO té un compromís ferm d’aconseguir allò que considerem just i positiu per a tothom, i la via lògica es la negociació i el pacte, però si per manca de voluntat de l’altre part això no és possible no defugim de plantejar noves demandes.

 

Demanem a tots aquells afectats i afectades per la present demanda guanyada per CCOO, s’adrecin a la Secció Sindical de CCOO o a qualsevol dels seus delegats i delegades per tal d’analitzar la seva situació personal, quantificar-la, i per fer les comprovacions oportunes del que la Caixa li deu.

 

Esperem de vosaltres aquesta col·laboració.

 

Mataró, 18 d’octubre de 2005

Infórmate

CCOO Servicios es un sindicato, es Comisiones Obreras en los sectores de Comercio, Financiero, administrativo, de las TIC, Hostelería, Contact-center, Oficinas, Turismo... Leer más


Síguenos en Telegram

Dónde estamos


OFICINAS CENTRALES
C/ Albasanz, 3 1º Planta
28037 Madrid
Tel: 91 540 92 82
Asesoría Madrid 91 536 51 63-64
Otras Comunidades
Fax: 91 559 71 96
Email: contacta@servicios.ccoo.es