Archivado en Comunicats, beneficis socials

Recordatori sobre l'ajuda d'estudis

Us volem recordar que les ajudes d'estudis previstes en el Conveni Col·lectiu no es perden perquè algú no la demani quan la Caixa tanca el seu termini.


Este artículo se publicó originalmente en


pdf print pmail

Us volem recordar que el capítol VIII del Nostre Conveni Col·lectiu (signat per Comissions Obreres) recull les ajudes per a la formació de fills d’empleats/des i l’ajuda per a estudis dels empleats/des (articles 58, 59 i 60)

 

Us volem recordar que, tot i que estem en periode de demanar els ajuts a través de la sol·licitud que la Caixa ens envia a tots els empleats i empleades, AQUESTA AJUDA NO ES PERD PERQUÈ ALGÚ NO LA DEMANI QUAN LA CAIXA TANCA EL SEU TERMINI.

 

Per tant, SI ALGÚ NO VA DEMANAR L’AJUT CORRESPONENT DE L’ANY ANTERIOR, ARA ÉS EL MOMENT D’AFEGIR-LA A LA FULLA DE SOL·LICITUT CONJUNTAMENT AMB LA D’AQUEST ANY SI S’ESCAU. (Mireu el nostre comunicat publicat a Intranet amb data 9.6.05)

 

Us volem recordar també que, per tenir dret a rebre els ajuts de guarderia i d’estudis de fills d’empleats NO ÉS NECESSARI QUE ELS NOSTRES FILLS CURSIN ESTUDIS O VAGIN A LA GUARDERIA.

 

 Si teniu qualsevol problema a l’hora de demanar els ajuts d’estudis posseu-vos en contacte amb els vostres delegats i delegades de Comissions Obreres. (A través de telefon o correo electrònic. Mireu a peu de pàgina)

 

 

 

 

Mataró, 8 de setembre de 2005

Infórmate

CCOO Servicios es un sindicato, es Comisiones Obreras en los sectores de Comercio, Financiero, administrativo, de las TIC, Hostelería, Contact-center, Oficinas, Turismo... Leer más


Síguenos en Telegram

Dónde estamos


OFICINAS CENTRALES
C/ Albasanz, 3 1º Planta
28037 Madrid
Tel: 91 540 92 82
Asesoría Madrid 91 536 51 63-64
Otras Comunidades
Fax: 91 559 71 96
Email: contacta@servicios.ccoo.es