Archivado en Comunicats, beneficis socials

Recordatori sobre l'ajuda d'estudis


Us volem recordar que les ajudes d'estudis previstes en el Conveni Col路lectiu no es perden perqu猫 alg煤 no la demani quan la Caixa tanca el seu termini.


pdf
print
pmail

Us volem recordar que el cap铆tol VIII del Nostre Conveni Col路lectiu (signat per Comissions Obreres) recull les ajudes per a la formaci贸 de fills d聮empleats/des i l聮ajuda per a estudis dels empleats/des (articles 58, 59 i 60)

 

Us volem recordar que, tot i que estem en periode de demanar els ajuts a trav茅s de la sol路licitud que la Caixa ens envia a tots els empleats i empleades, AQUESTA AJUDA NO ES PERD PERQU脠 ALG脷 NO LA DEMANI QUAN LA CAIXA TANCA EL SEU TERMINI.

 

Per tant, SI ALG脷 NO VA DEMANAR L聮AJUT CORRESPONENT DE L聮ANY ANTERIOR, ARA 脡S EL MOMENT D聮AFEGIR-LA A LA FULLA DE SOL路LICITUT CONJUNTAMENT AMB LA D聮AQUEST ANY SI S聮ESCAU. (Mireu el nostre comunicat publicat a Intranet amb data 9.6.05)

 

Us volem recordar tamb茅 que, per tenir dret a rebre els ajuts de guarderia i d聮estudis de fills d聮empleats NO 脡S NECESSARI QUE ELS NOSTRES FILLS CURSIN ESTUDIS O VAGIN A LA GUARDERIA.

 

 Si teniu qualsevol problema a l聮hora de demanar els ajuts d聮estudis posseu-vos en contacte amb els vostres delegats i delegades de Comissions Obreres. (A trav茅s de telefon o correo electr貌nic. Mireu a peu de p脿gina)

 

 

 

 

Matar贸, 8 de setembre de 2005