Archivado en Comunicats, Salut Laboral

Tecnología i benestar (IV)

Continuem amb el nostre monogràfic sobre Pantalles de Visualització de dades (PVD)


Este artículo se publicó originalmente en


pdf print pmail

Continuant amb el tema de les Pantalles de Visualització de Dades (PVD) i la implantació de programes que necessiten que les pantalles treballin a una resolució de 1024 x 768 píxels com a mínim i amb una freqüència d'imatge de 70 Hz, també com a mínim, hem de dir-vos que:

 

La Secció Sindical de CC.OO. de Caixa Laietana vàrem rebre una carta procedent de la Inspecció de Treball i Seguretat Social de Barcelona (ITSS) en la que entre d'altres coses es diu:

 

Se requiere de la empresa que convoque una reunión del Comité de Seguridad y Salud Laboral al

objeto de ...

 

1.- Determinar un plazo breve para la sustitución total de las pantallas de visualización de datos de 15 ". Se ha concedido a la empresa como plazo máximo para dicha reunión hasta el 31/10/05.

 

La reunió del Comitè de Seguretat i Salut (CSS) es va realitzar abans de que ens arribés la resolució de la ITSS. Es va informar als Delegats de Prevenció que les pantalles de tub de 15 polsades a substituir eren unes 120 i que es canviarien per pantalles planes de 17 polsades.

 

Aquestes pantalles estan repartides per les diferents oficines i per les dues seus centrals. La proposta de la representació de la empresa al CSS va ser que es sol·licitaria a la Direcció la provisió de fons per a poder realitzar la compra.

 

Els Delegats de Prevenció de CC.OO. demanem a la resta de companys, de totes les oficines, de les 4 províncies, que ens informeu de les oficines a on encara queden pantalles d'aquestes característiques, per a que puguem fer el seguiment, per a saber que s'ha complert amb la citada resolució de la ITSS.

           

Com que la representació de la empresa en el CSS no va admetre el compromís proposat pels Delegats de Prevenció de substituir d'ofici les pantalles que no treballessin al mínim d'hertzs necessaris, només podem que repetir la seva recomanació:

 

           Qui tingui problemes amb les PVD, perquè la imatge no es veu nítida, perquè la pantalla no manté les línies rectes, perquè en els límits de la pantalla es veu la imatge fent aigües (com si la veiéssim reflectida a les aigües d'un estany a on les aigües fan ones):

 

           Heu d'enviar una nota al Departament d'Immobles, a l'atenció del Sr. Latorre, sol·licitant la reparació de la PVD.

 

         Us demanem, també, que envieu còpia a qualsevol dels delegats sindicals de CC.OO. per a poder fer el seguiment de les reparacions sol·licitades.

 

ATENCIÓ: En moltes ocasions resulta que la pantalla rebuda funciona pitjor que la pantalla

substituïda, per tant, si no es veu bé la imatge, s'ha de tornar a reclamar la reparació de la pantalla, i per escrit.

 

Mataró, 11 de novembre del 2005

Infórmate

CCOO Servicios es un sindicato, es Comisiones Obreras en los sectores de Comercio, Financiero, administrativo, de las TIC, Hostelería, Contact-center, Oficinas, Turismo... Leer más


Síguenos en Telegram

Dónde estamos


OFICINAS CENTRALES
C/ Albasanz, 3 1º Planta
28037 Madrid
Tel: 91 540 92 82
Asesoría Madrid 91 536 51 63-64
Otras Comunidades
Fax: 91 559 71 96
Email: contacta@servicios.ccoo.es