Archivado en

NEGOCIACIÓ AUTOSERVEIS

VIAS

Des de CCOO portem temps treballant perquè les reivindicacions dels VIAS siguin escoltades. De la mà del company David Carmona, Delegat de CCOO i supervisor d'Autoserveis els dies 4 i 5 d'octubre va tenir lloc una reunió a Palau a la qual es van posar sobre la taula un bon grapat de temes que afecten el nostre dia a dia.


Este artículo se publicó originalmente en wurth (CCOO en Wurth) ,


pdf print pmail

Els dies 4 i 5 d'octubre, un dels esperats punts del dia per a un col·lectiu reduït però cada vegada més notable, era el tema de: VIAS (Venedors Interns Autoserveis).

Des de CCOO portem temps treballant per que les reivindicacions de VIAS siguin ateses i la primera de les peticions que es fa a l'Empresa és sol·licitar que qualsevol increment de la dieta s'apliqui a tots els Vias i a tot el personal intern que no estigui en les Centrals.

Es sol·licita un augment del ràtio de personal per autoservei. Actualment es troba en 1.2 x Autoservei, l'Empresa manifesta que actualment la Direcció d'Autoserveis és conscient del tema i en la reunió de mitjans de Novembre a Alemanya abordaran la problemàtica i ens traslladaran contingut de la mateixa.

Respecte el calendari laboral i les seves compensacions (dies que tanquem o es tanca a les 14:00), s'acorda que tinguin intervenció i participació la Comissió Permanent de Coordinació. CCOO torna a posar damunt de la taula el cas de les hores realitzades en còmput mensual (45¨ minuts diaris d'excés de jornada), i es sol·licita que es pugui cobrar l'import corresponent en substitució de la targeta Xec Gourmet que tenim en l'actualitat. L'Empresa informa que aquesta situació s'està donant en l'actualitat en més d'un cas i s'està ingressant en la nòmina del mes següent del Vias en qüestió.

Pel que fa a Formacions, Happy Saturday i altres esdeveniments; s'acorda que en el primer cas es generi una borsa d'hores a compensar consensuant amb el seu cap directe. El tema de Happy i altres jornades, ja estava acordat amb l'Empresa que es compensaria amb un dia de descans o s'abonarà aquestes hores en la nòmina del mes següent.

Referent a el ?Ingrés de Caixa per part del Vias?, CCOO sol·licita externalitzar la gestió a una empresa de seguretat o estudiar unes altres fòrmules. En defecte d'això, que això no afecti a la jornada de Vias, establint que els divendres es pugui tancar mitja hora abans per poder fer aquest ingrés.

CCOO sol·licita la desaparició de les fonts (19.1, ..) i que tot el que surti dels nostres mostradors computi per a la venda i el seu conseqüent premi de retribució dels Vias. Igualment es sol·licita que s'elimini el ?grau de servei? que tant problema ens genera i provoca la pèrdua dels incentius encara que la superació d'objectiu estigui molt per sobre del 100%. En tots dos temes, ingressos i fonts l'empresa recull les peticions i les trasllada a Direcció d'Autoserveis per al seu estudi.

Per una altra banda, s'acorden seguir aplicant els 3 convenis (Comerç General Toledo, Comerç Metall Barcelona i Comerç Metall La Rioja) pels Vias en funció de la ubicació que es trobin, ja que això beneficia al col·lectiu en general.


AFIL·LIAT:


Infórmate

CCOO Servicios es un sindicato, es Comisiones Obreras en los sectores de Comercio, Financiero, administrativo, de las TIC, Hostelería, Contact-center, Oficinas, Turismo... Leer más


Síguenos en Telegram

Dónde estamos


OFICINAS CENTRALES
C/ Albasanz, 3 1º Planta
28037 Madrid
Tel: 91 540 92 82
Asesoría Madrid 91 536 51 63-64
Otras Comunidades
Fax: 91 559 71 96
Email: contacta@servicios.ccoo.es