Archivado en Comunicats, Previsio Social

La Direcci贸 de la Caixa accepta resoldre les irregularitats detectades en CCOO en els pLans de Pensions


CCOO millora el nostre Pla de Pensions.


pdf
print
pmail

En la darrera reuni贸 mantinguda entre membres de Comissions Obreres i el Cap de Recursos, aquest va confirmar que la Caixa far脿 en breu les aportacions mancantsen els respectius Plans de Pensions, degudes a totes les baixes per maternitat/paternitat.

Estem satisfets de la resposta rebuda per part de la Direcci贸 en aquest tema, i mitjan莽ant aquest escrit els hi volem recon猫ixer la sensibilitat vers aquest col路lectiu.

Sobre la q眉esti贸 de les aportacions als Plans de Pensions al personal no fix en plantilla, la Caixa manifesta la voluntat de modificar la seva posici贸 a futur, tot millorant la situaci贸 d聮aquest col路lectiu d聮empleats i empleades. El que 茅s deplorable es que sigui intransigent vers els greuges soferts per molts empleats i empleades actuals que durant molts anys no han tingut aportacions en el seu Pla de Pensions. Esperem que la Caixa tamb茅 rectifiqui vers al passat. La Direcci贸 ha d聮entendre que hi ha col路lectius amb molts anys sense aportacions al seu Pla de Pensions, i que, per tant, 茅s totalment justa la present reclamaci贸.

La Caixa reconeix amb aquests canvis que les reclamacions fetes per part de CCOO son totalment correctes, i 茅s per tant menys comprensible la seva actitud de falta de voluntat per resoldre els greuges anteriors.

CCOO CONTINUAR脌 DIALOGANT I NEGOCIANT, per resoldre aquesta q眉esti贸. Per a m茅s informaci贸 podeu adre莽ar-vos als vostres companys i聽companyes de CCOO

聽聽聽聽聽聽聽 Matar贸, 18.03.05