Archivado en Comunicats, Previsio Social

La Direcció de la Caixa accepta resoldre les irregularitats detectades en CCOO en els pLans de Pensions

CCOO millora el nostre Pla de Pensions.


Este artículo se publicó originalmente en


pdf print pmail

En la darrera reunió mantinguda entre membres de Comissions Obreres i el Cap de Recursos, aquest va confirmar que la Caixa farà en breu les aportacions mancants  en els respectius Plans de Pensions, degudes a totes les baixes per maternitat/paternitat.

 

Estem satisfets de la resposta rebuda per part de la Direcció en aquest tema, i mitjançant aquest escrit els hi volem reconèixer la sensibilitat vers aquest col·lectiu.

 

Sobre la qüestió de les aportacions als Plans de Pensions al personal no fix en plantilla, la Caixa manifesta la voluntat de modificar la seva posició a futur, tot millorant la situació d’aquest col·lectiu d’empleats i empleades. El que és deplorable es que sigui intransigent vers els greuges soferts per molts empleats i empleades actuals que durant molts anys no han tingut aportacions en el seu Pla de Pensions. Esperem que la Caixa també rectifiqui vers al passat. La Direcció ha d’entendre que hi ha col·lectius amb molts anys sense aportacions al seu Pla de Pensions, i que, per tant, és totalment justa la present reclamació.

 

La Caixa reconeix amb aquests canvis que les reclamacions fetes per part de CCOO son totalment correctes, i és per tant menys comprensible la seva actitud de falta de voluntat per resoldre els greuges anteriors.

 

CCOO CONTINUARÀ DIALOGANT I NEGOCIANT, per resoldre aquesta qüestió. Per a més informació podeu adreçar-vos als vostres companys i companyes de CCOO

 

 

        Mataró, 18.03.05

 

 

Infórmate

CCOO Servicios es un sindicato, es Comisiones Obreras en los sectores de Comercio, Financiero, administrativo, de las TIC, Hostelería, Contact-center, Oficinas, Turismo... Leer más


Síguenos en Telegram

Dónde estamos


OFICINAS CENTRALES
C/ Albasanz, 3 1º Planta
28037 Madrid
Tel: 91 540 92 82
Asesoría Madrid 91 536 51 63-64
Otras Comunidades
Fax: 91 559 71 96
Email: contacta@servicios.ccoo.es