Archivado en Comunicats, Salut Laboral

Tecnologia i benestar (III)


Malgrat les den煤ncies sobre la inadequaci贸 de moltes de les pantalles, amb les quals estem treballant la Caixa continua sense canviar-les.


pdf
print
pmail

Malgrat les den煤ncies sobre la inadequaci贸 de moltes de les pantalles, amb les quals estem treballant, a la nova resoluci贸 que s'estava implantant a la Caixa...

 

Malgrat que a l'煤ltima reuni贸 del Comit猫 de Salut i Seguretat semblava que hi havia el comprom铆s de treballar per a accelerar el canvi de les pantalles de 15 polzades de tub i de les que tinguessin problemes... 

 

Malgrat que la l貌gica recomanaria no fer modificacions sense abans plantejar-se les necessitats i les conseq眉猫ncies de les accions ...

 

Qui podia decidir des d'Inform脿tica que no es complien  les condicions necess脿ries per a la migraci贸, va donar l'ordre de continuar, sense importar l'estat de les pantalles.

 

Qui des d'Immobilitzat havia de preveure que les pantalles tenen una vida limitada i que amb el volum de monitors que hi ha a l'Entitat 茅s necessari tenir els recursos per a poder substituir les que no compleixen els requisits necessaris, est脿 argumentant que no n'hi ha de disponibles.

 

Qui des de la Direcci贸 tindria l'obligaci贸 de dirigir el bon funcionament de la Caixa, de coordinar el treball dels diferents departaments  perqu猫 no hi hagi disfuncions, no sabem que hagi dit res.

 

Qui tenint responsabilitats en mat猫ria de Salut en el Treball per part de la Caixa, hauria de vetllar pel benestar dels treballadors, no ha fet res per aturar el proc茅s en marxa.

                                                                                   

Conclusi贸: hi ha molts companys que estan treballant en unes condiciones pitjors que fa unes setmanes. Havent de  queixar-se i de discutir si el terminal es veu prou b茅.

 

I tot plegat, amb la pregunta de si era imprescindible canviar, ara, la resoluci贸 a 1024 x 780. S'hauria acabat el mon ?. Hauria hagut de tancar la Caixa, si no s'hagu茅s canviat la resoluci贸 ? No podia esperar-se a tenir el material en condicions ?

 

I encara m茅s preocupant, es far脿 la inversi贸 necess脿ria per adequar les pantalles en un temps raonable ?

 

Haurem de comen莽ar a plantejar-nos si les decisions es prenen en funci贸 d'interessos particulars i no pas pensant en el b茅 de tota la Instituci贸, treballadors inclosos. Ens agradaria creure que alg煤 tindr脿 prou seny per buscar una soluci贸 a tot aquest enrenou.

 

Si no hi ha cap gest per part de la Caixa, presentarem denuncia a la Inspecci贸 de Treball.

 

Matar贸, 24 d'agost del 2005