Archivado en

Augment ajuda al dinar

Negociació Dietes

En la reunió mantinguda entre Empresa i Comissió Permanent en Delegada es treballen alguns exemples del que ha d'acabar estant un acord que ens permeti tornar als 9? d'ajuda al dinar el més aviat possible.


Este artículo se publicó originalmente en wurth (CCOO en Wurth) ,


pdf print pmail

En la reunió mantinguda entre Empresa i Comissió Permanent en Delegada es treballen alguns exemples del que ha d'acabar estant un acord que ens permeti tornar als 9? d'ajuda al dinar el més aviat possible.

Sabem que el diàleg és el bon camí

Des de CCOO apostem per el diàleg sense renunciar a si aquest no és suficient utilitzar tots els mitjans que estiguin al nostre abast per aconseguir l'objectiu de recuperar els 9? d'ajuda al dinar, inclòs recòrrer als organismes oficials que siguin necessaris.

A la recent consulta sobre el camí a seguir en el tema de les dietes on s'ha preguntat a un total de 43 delegades y delegats de tot l' Estat s'ha obtingut el següent resultat:

·SI a la negociació amb l'Empresa al Setembre, aparcant de moment la possibilitat de recòrrer al SIMA que s'utilitzaria una vegada esgotades totes les vies de diàleg.


AFIL·LIAT:


Infórmate

CCOO Servicios es un sindicato, es Comisiones Obreras en los sectores de Comercio, Financiero, administrativo, de las TIC, Hostelería, Contact-center, Oficinas, Turismo... Leer más


Síguenos en Telegram

Dónde estamos


OFICINAS CENTRALES
C/ Albasanz, 3 1º Planta
28037 Madrid
Tel: 91 540 92 82
Asesoría Madrid 91 536 51 63-64
Otras Comunidades
Fax: 91 559 71 96
Email: contacta@servicios.ccoo.es