Archivado en Comunicats conveni

PRINCIPI D'ACORD

CONVENI COL·LECTIU DE COMERÇ DE METALL DE BARCELONA

El passat 13 juliol 2016, es va arribar a un principi d'acord en el conveni del comerç de metall de Barcelona i província


Este artículo se publicó originalmente en wurth (CCOO en Wurth) ,


pdf print pmail

El passat 13 juliol 2016, es va arribar a un principi d'acord en el conveni del comerç de metall de Barcelona i província. Aquest acord consisteix en:

Durada:2anys(2016-2017) 

Ultraactivitat:mantenimentdel conveni, un cop denunciat, fins a arribar nou acord.

Increment salarial sobre tots els conceptes: 1,4% per a l'any 2016 i 1,6% per a l'any 2017. 

Acumulació de lactància: 14 dies laborables 

Millora dels redactats que regulen: esolució extrajudicial de conflictes, comissió paritària, dietes, llicències no retribuïdes, protocol en situació d'assetjament sexual i drets sindicals.

Des de CCOO també valorem positivament que es mantingui l'actual redactat del conveni ja que la patronal ha defensat al llarg de tota la negociació propostes com la creació d'una borsa horària (flexibilitat), facilitar la compensació i absorció, retallar els complements salarials en situació d'incapacitat temporal, etc.

Valorem positivament que el conveni col·lectiu serveixi per guanyar poder adquisitiu i que les parts hàgim convingut que el conveni ha de tenir continuïtat, en contra del que la reforma laboral del 2012 preveu que fa a la pèrdua de vigència dels convenis.

CCOO iniciarà un procés de consultes per valorar i decidir la signatura del pròxim conveni.

Seguirem informant! 

Infórmate

CCOO Servicios es un sindicato, es Comisiones Obreras en los sectores de Comercio, Financiero, administrativo, de las TIC, Hostelería, Contact-center, Oficinas, Turismo... Leer más


Síguenos en Telegram

Dónde estamos


OFICINAS CENTRALES
C/ Albasanz, 3 1º Planta
28037 Madrid
Tel: 91 540 92 82
Asesoría Madrid 91 536 51 63-64
Otras Comunidades
Fax: 91 559 71 96
Email: contacta@servicios.ccoo.es