Archivado en Comunicats, Previsio Social

CCOO denuncia noves possibles irregularitats a les aportacions als plans de pensions.


La Secci贸 Sindical de CCOO de Caixa Laietana, ha denunciat davant l聮Entitat la manca d聮aportacions als Plans de Pensions dels empleats/des durant el per铆ode que aquests tenien un contracte temporal. Matar贸, 3 de febrer de 2005


pdf
print
pmail

La Secci贸 Sindical de CCOO de Caixa Laietana, ha denunciat davant  l聮Entitat la manca d聮aportacions als Plans de Pensions dels empleats/des durant el per铆ode que aquests tenien un contracte temporal.

 

La Caixa, abans per Conveni,  i ara segons el Pacte signat amb el Comit猫 d聮Empresa t茅 l聮obligaci贸 de fer les aportacions adients als Plans de Pensions a tot el personal amb contracte, per貌 com sempre, la Direcci贸 fa matisacions i diferencies tot marginant i excloent certs drets al personal no fix en plantilla.

 

Aquesta manca d聮aportacions afecta a un bon nombre d聮empleats i empleades. Son molts els empleats i empleades fixes avui a casa nostre que han tingut contractes temporals. El nostre Pla de Pensions ha de reflectir la feina i el treball de tots els anys que hem estat a Caixa Laietana, no 煤nicament els anys que hem estat en contracte fix.

 

Des de la Secci贸 Sindical de Comissions Obreres diem PROU.

 

PROU de lesionar els nostres drets, PROU d聮aquesta pol铆tica que nom茅s es preocupa de retallar-nos beneficis, PROU de jugar amb una cosa tan important com s贸n les aportacions als nostres plans de pensions, aportacions que ens han de garantir una millor jubilaci贸. Val la pena lluitar per aconseguir all貌 que ens pertoca i ens deuen. La Secci贸 Sindical de CCOO ser脿 en aquesta q眉esti贸 molt bel路ligerant.

 

Esperem doncs que l聮Entitat entengui que la seva actuaci贸 no s聮ajusta a la legalitat i regularitzi totes les situacions.