Archivado en Comunicats, Previsio Social

CCOO denuncia noves possibles irregularitats a les aportacions als plans de pensions.

La Secció Sindical de CCOO de Caixa Laietana, ha denunciat davant l’Entitat la manca d’aportacions als Plans de Pensions dels empleats/des durant el període que aquests tenien un contracte temporal. Mataró, 3 de febrer de 2005


Este artículo se publicó originalmente en


pdf print pmail

La Secció Sindical de CCOO de Caixa Laietana, ha denunciat davant  l’Entitat la manca d’aportacions als Plans de Pensions dels empleats/des durant el període que aquests tenien un contracte temporal.

 

La Caixa, abans per Conveni,  i ara segons el Pacte signat amb el Comitè d’Empresa té l’obligació de fer les aportacions adients als Plans de Pensions a tot el personal amb contracte, però com sempre, la Direcció fa matisacions i diferencies tot marginant i excloent certs drets al personal no fix en plantilla.

 

Aquesta manca d’aportacions afecta a un bon nombre d’empleats i empleades. Son molts els empleats i empleades fixes avui a casa nostre que han tingut contractes temporals. El nostre Pla de Pensions ha de reflectir la feina i el treball de tots els anys que hem estat a Caixa Laietana, no únicament els anys que hem estat en contracte fix.

 

Des de la Secció Sindical de Comissions Obreres diem PROU.

 

PROU de lesionar els nostres drets, PROU d’aquesta política que només es preocupa de retallar-nos beneficis, PROU de jugar amb una cosa tan important com són les aportacions als nostres plans de pensions, aportacions que ens han de garantir una millor jubilació. Val la pena lluitar per aconseguir allò que ens pertoca i ens deuen. La Secció Sindical de CCOO serà en aquesta qüestió molt bel·ligerant.

 

Esperem doncs que l’Entitat entengui que la seva actuació no s’ajusta a la legalitat i regularitzi totes les situacions.

 


Infórmate

CCOO Servicios es un sindicato, es Comisiones Obreras en los sectores de Comercio, Financiero, administrativo, de las TIC, Hostelería, Contact-center, Oficinas, Turismo... Leer más


Síguenos en Telegram

Dónde estamos


OFICINAS CENTRALES
Ramírez de Arellano, 19
28043 Madrid
Tel: 91 540 92 82
Asesoría Madrid 91 536 51 63-64
Otras Comunidades
Fax: 91 559 71 96
Email: contacta@servicios.ccoo.es