Archivado en Comunicats

Noticies del nostre entorn

Recollim un seguit de noticies relacionades amb el nostre entorn. Mataró, 16 de juny de 2005


Este artículo se publicó originalmente en


pdf print pmail

  • 151 empleats presenten demanda contra la Caixa de Canàries per una sentència del Constitucional. Un total de 151 empleats de la Caixa de Canàries, afectats per una sentencia del Tribunal Constitucional que en 2004 va declarar que l’entitat d’estalvi va vulnerar el dret fonamental a la igualtat davant la seva discriminació en el pla de pensions, varen presentar les corresponents demandes individuals, amb la finalitat de que l’Entitat procedeixi a restituir els seus drets vulnerats. Reconeix l’alt tribunal el dret a la igualtat d’aquells treballadors que essent contractats temporals no varen ser inclosos, en el moment del seu passi a fixes, en el subpla 1 de pensions de l’entitat. El cost total de l’aplicació de la sentència del TC pujaria a 18 milions de euros.


  • Els clients de Caixa Navarra decidiran la inversió de la obra social de 2005. Caixa Navarra invertirà 24 milions d’euros en projectes socials, la qual cosa representa el 32% del benefici net de 2004. A més, seran els clients qui decidiran on invertir aquesta quantitat, reservant-se la Direcció i el seu Consell el paper d’administradors. Cada vegada que un client contracta un producte o servei identifica a quin projecte social vols destinar els beneficis que generi per a l’entitat, amb la possibilitat de finançar tants projectes com productes subscrigui.

 

  • Banesto signa un conveni per a conciliar treball i vida familiar. CCOO, UGT, CGT, FITC, y la presidenta de Banesto, Ana Patricia Botín, signen un acord per a la conciliació entre vida familiar i laboral que protegeixi la igualtat d’oportunitats de les treballadores de l’entitat. L’acord preveu permisos especials en cas d’hospitalització de cònjuges o familiars, adopció a l’estranger o tractaments de fecunditat. També s’estableixen permisos de lactància per a fills menors de nou mesos, reduccions de jornada en cas de fills prematurs que necessitin hospitalització o malaltia greu d’un fill menor de sis anys. També es preveu l’adaptació de les condicions del lloc de treball de les dones embarassades.

Infórmate

CCOO Servicios es un sindicato, es Comisiones Obreras en los sectores de Comercio, Financiero, administrativo, de las TIC, Hostelería, Contact-center, Oficinas, Turismo... Leer más


Síguenos en Telegram

Dónde estamos


OFICINAS CENTRALES
C/ Albasanz, 3 1º Planta
28037 Madrid
Tel: 91 540 92 82
Asesoría Madrid 91 536 51 63-64
Otras Comunidades
Fax: 91 559 71 96
Email: contacta@servicios.ccoo.es