Archivado en Comunicats

Noticies del nostre entorn


Recollim un seguit de noticies relacionades amb el nostre entorn. Matar贸, 16 de juny de 2005


pdf
print
pmail
  • 151 empleats presenten demanda contra la Caixa de Can脿ries per una sent猫ncia del Constitucional. Un total de 151 empleats de la Caixa de Can脿ries, afectats per una sentencia del Tribunal Constitucional que en 2004 va declarar que l聮entitat d聮estalvi va vulnerar el dret fonamental a la igualtat davant la seva discriminaci贸 en el pla de pensions, varen presentar les corresponents demandes individuals, amb la finalitat de que l聮Entitat procedeixi a restituir els seus drets vulnerats. Reconeix l聮alt tribunal el dret a la igualtat d聮aquells treballadors que essent contractats temporals no varen ser inclosos, en el moment del seu passi a fixes, en el subpla 1 de pensions de l聮entitat. El cost total de l聮aplicaci贸 de la sent猫ncia del TC pujaria a 18 milions de euros.


  • Els clients de Caixa Navarra decidiran la inversi贸 de la obra social de 2005. Caixa Navarra invertir脿 24 milions d聮euros en projectes socials, la qual cosa representa el 32% del benefici net de 2004. A m茅s, seran els clients qui decidiran on invertir aquesta quantitat, reservant-se la Direcci贸 i el seu Consell el paper d聮administradors. Cada vegada que un client contracta un producte o servei identifica a quin projecte social vols destinar els beneficis que generi per a l聮entitat, amb la possibilitat de finan莽ar tants projectes com productes subscrigui.

  • Banesto signa un conveni per a conciliar treball i vida familiar. CCOO, UGT, CGT, FITC, y la presidenta de Banesto, Ana Patricia Bot铆n, signen un acord per a la conciliaci贸 entre vida familiar i laboral que protegeixi la igualtat d聮oportunitats de les treballadores de l聮entitat. L聮acord preveu permisos especials en cas d聮hospitalitzaci贸 de c貌njuges o familiars, adopci贸 a l聮estranger o tractaments de fecunditat. Tamb茅 s聮estableixen permisos de lact脿ncia per a fills menors de nou mesos, reduccions de jornada en cas de fills prematurs que necessitin hospitalitzaci贸 o malaltia greu d聮un fill menor de sis anys. Tamb茅 es preveu l聮adaptaci贸 de les condicions del lloc de treball de les dones embarassades.