Archivado en Comunicats, Salut Laboral

Tecnologia i benestar (II)

Alguns Caps del Departament d'Informàtica es molesten pel contingut del nostre darrer comunicat. Mataró, 11 de juliol de 2005


Este artículo se publicó originalmente en


pdf print pmail

Lamentem que el nostre darrer comunicat, hagi molestat als Responsables del Departament d’Informàtica. No era pas la nostra intenció jutjar la professionalitat d’aquest Responsables i encara menys, la bona tasca que realitza el Departament en el dia a dia de la Caixa.

La nostra nota deixava molt clar, que el nostre interès és el de preservar la salut de tots els usuaris del terminal, o sigui de quasi tots els empleats i empleades de la nostra Caixa.

Els avenços tècnics i les millores informàtiques han de ser compatibles amb la prevenció de riscos laborals. En cas contrari, s’ha de trobar la fórmules per fer-ho possible.

La Secció Sindical de CCOO, considera que per a poder plantejar amb garanties el canvi de la resolució de les pantalles, és necessari primer disposar, o tenir perspectives clares de poder-ho fer, de hardware en condicions de poder suportar-ho. I en aquests moments, creiem que hi ha un nombre important de pantalles a la Caixa que, per mida i/o per característiques tècniques, no estan en condicions de suportar, amb la qualitat mínima exigible, la nova resolució.

El terminal esdevé cada dia més la nostra principal eina de treball, i qualsevol petita anomalia, a part de les molèsties de no treballar a gust, pot esdevenir, amb el pas del temps, en possibles malalties cròniques, que poden produir un nombre gran de baixes amb el conseqüent perjudici econòmic per l’empresa i per la salut del conjunt de companys i companyes. Es, per tant, molt lògica la nostra preocupació i especial sensibilitat sobre aquesta qüestió.

La nostra pretensió és fer una aportació constructiva, en aquest i altres temes que darrerament presentem a la Direcció.

Esperem que amb la present nota hagi quedat aclarit a tothom les nostres pretensions i els nostres objectius sobre la present qüestió.

Infórmate

CCOO Servicios es un sindicato, es Comisiones Obreras en los sectores de Comercio, Financiero, administrativo, de las TIC, Hostelería, Contact-center, Oficinas, Turismo... Leer más


Síguenos en Telegram

Dónde estamos


OFICINAS CENTRALES
C/ Albasanz, 3 1º Planta
28037 Madrid
Tel: 91 540 92 82
Asesoría Madrid 91 536 51 63-64
Otras Comunidades
Fax: 91 559 71 96
Email: contacta@servicios.ccoo.es