Archivado en Comunicats, Salut Laboral

Tecnologia i benestar (II)


Alguns Caps del Departament d'Inform脿tica es molesten pel contingut del nostre darrer comunicat. Matar贸, 11 de juliol de 2005


pdf
print
pmail

Lamentem que el nostre darrer comunicat, hagi molestat als Responsables del Departament d聮Inform脿tica. No era pas la nostra intenci贸 jutjar la professionalitat d聮aquest Responsables i encara menys, la bona tasca que realitza el Departament en el dia a dia de la Caixa.

La nostra nota deixava molt clar, que el nostre inter猫s 茅s el de preservar la salut de tots els usuaris del terminal, o sigui de quasi tots els empleats i empleades de la nostra Caixa.

Els aven莽os t猫cnics i les millores inform脿tiques han de ser compatibles amb la prevenci贸 de riscos laborals. En cas contrari, s聮ha de trobar la f贸rmules per fer-ho possible.

La Secci贸 Sindical de CCOO, considera que per a poder plantejar amb garanties el canvi de la resoluci贸 de les pantalles, 茅s necessari primer disposar, o tenir perspectives clares de poder-ho fer, de hardware en condicions de poder suportar-ho. I en aquests moments, creiem que hi ha un nombre important de pantalles a la Caixa que, per mida i/o per caracter铆stiques t猫cniques, no estan en condicions de suportar, amb la qualitat m铆nima exigible, la nova resoluci贸.

El terminal esdev茅 cada dia m茅s la nostra principal eina de treball, i qualsevol petita anomalia, a part de les mol猫sties de no treballar a gust, pot esdevenir, amb el pas del temps, en possibles malalties cr貌niques, que poden produir un nombre gran de baixes amb el conseq眉ent perjudici econ貌mic per l聮empresa i per la salut del conjunt de companys i companyes. Es, per tant, molt l貌gica la nostra preocupaci贸 i especial sensibilitat sobre aquesta q眉esti贸.

La nostra pretensi贸 茅s fer una aportaci贸 constructiva, en aquest i altres temes que darrerament presentem a la Direcci贸.

Esperem que amb la present nota hagi quedat aclarit a tothom les nostres pretensions i els nostres objectius sobre la present q眉esti贸.