Archivado en Comunicats, Salari

Continuen les accions de protesta en ATOS ORIGIN


Un nou dijous, els treballadors de ATOS ORIGIN i delegats sindicals s'han concentrat en les portes dels centres de treball a Madrid (C/Albarras铆 25) i Barcelona (Diagonal 210 i Sardenya 521) convocats per COMFIA-CCOO i la resta de forces sindicals presents a l聮empresa.


pdf
print
pmail
Durant les concentracions a Barcelona els treballadors i delegats van provocar talls de tr脿nsit en la C-31 d'entrada a Barcelona, l'Av. Diagonal (a l'altura de Gl貌ries) i el carrer Sardenya prop dels seus centres de treball.

A Madrid la concentraci贸 es va circumscriure a la porta de la seu principal, en la qual es van llan莽ar crits reivindicatius contra la congelaci贸 salarial, alhora que es van realitzar m煤ltiples xiulades.

La representaci贸 sindical den煤ncia que les pujades salarials en ATOS ORIGIN es concedeixen de forma capritxosa i arbitr脿ria, provocant que una gran majoria dels prop de 5.000 treballadors a Espanya hagi vist minvat el seu poder adquisitiu al voltant d'un 20% en els 煤ltims anys, mentre que Bernard Bourigeaud (manager general de la companyia) 茅s el dirigent d'empresa de serveis inform脿tics millor pagat amb al voltant de 2.800.000聙 anuals segons indica la revista francesa Capital en el seu nombre de desembre 2005.

ATOS ORIGIN 茅s una multinacional franc-holandesa que t茅 a 45.000 empleats en el m贸n, amb una situaci贸 econ貌mica sanejada i que cada any declara importants beneficis. Entre els seus clients es troben les principals companyies nacionals i internacionals i 茅s el principal Soci Tecnol貌gic Mundial per als Jocs Ol铆mpics.

La Representaci贸 Legal dels Treballadors s'ha vist for莽ada a convocar les concentracions davant la reiterada negativa de la direcci贸 de l'empresa a negociar unes pujades salarials dignes per als seus empleats.

Secci贸n sindical de COMFIA-CC.OO. 聳 ATOS ORIGIN