Archivado en Comunicats, Salari

Continuen les accions de protesta en ATOS ORIGIN

Un nou dijous, els treballadors de ATOS ORIGIN i delegats sindicals s'han concentrat en les portes dels centres de treball a Madrid (C/Albarrasí 25) i Barcelona (Diagonal 210 i Sardenya 521) convocats per COMFIA-CCOO i la resta de forces sindicals presents a l’empresa.


Este artículo se publicó originalmente en CATALUNYA (CCOO Serveis Catalunya) ,


pdf print pmail

Durant les concentracions a Barcelona els treballadors i delegats van provocar talls de trànsit en la C-31 d'entrada a Barcelona, l'Av. Diagonal (a l'altura de Glòries) i el carrer Sardenya prop dels seus centres de treball.

A Madrid la concentració es va circumscriure a la porta de la seu principal, en la qual es van llançar crits reivindicatius contra la congelació salarial, alhora que es van realitzar múltiples xiulades.

La representació sindical denúncia que les pujades salarials en ATOS ORIGIN es concedeixen de forma capritxosa i arbitrària, provocant que una gran majoria dels prop de 5.000 treballadors a Espanya hagi vist minvat el seu poder adquisitiu al voltant d'un 20% en els últims anys, mentre que Bernard Bourigeaud (manager general de la companyia) és el dirigent d'empresa de serveis informàtics millor pagat amb al voltant de 2.800.000€ anuals segons indica la revista francesa Capital en el seu nombre de desembre 2005.

ATOS ORIGIN és una multinacional franc-holandesa que té a 45.000 empleats en el món, amb una situació econòmica sanejada i que cada any declara importants beneficis. Entre els seus clients es troben les principals companyies nacionals i internacionals i és el principal Soci Tecnològic Mundial per als Jocs Olímpics.

La Representació Legal dels Treballadors s'ha vist forçada a convocar les concentracions davant la reiterada negativa de la direcció de l'empresa a negociar unes pujades salarials dignes per als seus empleats.

Sección sindical de COMFIA-CC.OO. – ATOS ORIGIN

Infórmate

CCOO Servicios es un sindicato, es Comisiones Obreras en los sectores de Comercio, Financiero, administrativo, de las TIC, Hostelería, Contact-center, Oficinas, Turismo... Leer más


Síguenos en Telegram

Dónde estamos


OFICINAS CENTRALES
C/ Albasanz, 3 1º Planta
28037 Madrid
Tel: 91 540 92 82
Asesoría Madrid 91 536 51 63-64
Otras Comunidades
Fax: 91 559 71 96
Email: contacta@servicios.ccoo.es