Archivado en Comunicats, Salari, Condicions de Treball

Tutors CX - BBVA Catalunya

Aclariments Programa formatiu d'Immersió per a la plantilla de CX

Gairebé 1.200 treballadors i treballadores de BBVA Catalunya, hem rebut una convocatòria de Programa formatiu d'Immersió per a la plantilla de CX per a la tutorització de 2.400 dels nostres futurs companys i companyes.


Este artículo se publicó originalmente en BBVA (Sección Sindical BBVA) ,


pdf print pmail

En menor dimensió també ha passat així en la resta de territoris en el que hi ha alguna oficina de CX.

Una convocatòria que ha provocat un emprenyament gairebé generalitzat, pel fet de comprovar com l'empresa disposa del nostre temps lliure com si fóssim una eina impersonal més, dintre de la maquinària del Banc.

Tot i l'extensió del text de la convocatòria, hem trobat a faltar dues paraules que RRHH sí que ens ha comunicat verbalment: VOLUNTARIETAT I COMPENSACIÓ. 

Que el Banc estigui acostumat a que el personal supleixi les mancances de l'entitat amb prolongacions de jornada, no el faculta a disposar del nostre temps lliure a discreció.

Davant aquest "oblit", ens hem posat en contacte amb RRLL de Catalunya i se'ns ha confirmat la VOLUNTARIETAT de la mesura i que el Banc tindrà en compte i resoldrà tots els casos de tutores i tutors que per qualevol circumstància, no puguin o no vulguin fer aquesta formació fora de l'horari laboral. 

Aquesta comunicació es pot fer via  gestor/a de personal o responent la mateixa convocatòria.

Pel que fa al segon "oblit", la COMPENSACIÓ, hores d'ara ja sabreu que aquestes hores extres es compensaran amb temps lliure a raó d'hora per hora. Per exemple, qui  faci 7 dies de formació per 3 hores diàries, podrà compensar 21 hores en forma de 3 dies de vacances.

I pel què fa al període de gaudi d'aquesta compensació, se'ns ha confirmat que seria a partir de l'1 d'octubre i fins el 31 de desembre, tot i que considerem necessari, -i així ho traslladarem a RRLL-, ampliar el termini.

Pel que fa referència a la formació dintre de l'horari laboral, el temps emprat en la mateixa, RRLL ho gravarà directament -segons la formació programada- per tal que es tingui en compte a l'hora de calcular el temps efectiu de treball, a efectes d'objectius comercials. 

Aquestes concrecions se'ns han confirmat de paraula. Malgrat tenir aquesta seguretat, demanarem a RRLL que formalment es comuniquin per escrit a tots els tutors i tutores i que hi hagi flexibilitat per a resoldre situacions que dificultin gaudir de la compensació dintre del període comentat.

Des del dia que es va fer la convocatòria fins avui, hem parlat amb diferents companys i companyes que ens han transmès la seva indisponibilitat per diferents motius, i sembla que s'han trobat solucions. Si algú rep pressions de qualsevol tipus, que es posi en contacte amb la secció sindical de CCOO per tal de que ho poguem traslladar a RRHH.

CCOO BBVA Secció Sindical

Infórmate

CCOO Servicios es un sindicato, es Comisiones Obreras en los sectores de Comercio, Financiero, administrativo, de las TIC, Hostelería, Contact-center, Oficinas, Turismo... Leer más


Síguenos en Telegram

Dónde estamos


OFICINAS CENTRALES
C/ Albasanz, 3 1º Planta
28037 Madrid
Tel: 91 540 92 82
Asesoría Madrid 91 536 51 63-64
Otras Comunidades
Fax: 91 559 71 96
Email: contacta@servicios.ccoo.es