Archivado en Comunicats, Salari

CCOO denuncia que la política salarial d’ATOS ORIGIN ja ha fet perdre el poder adquisitiu en més d’un 20%


Este artículo se publicó originalmente en CATALUNYA (CCOO Serveis Catalunya) ,


pdf print pmail

Continuen les mobilitzacions a ATOS ORIGIN. Noves concentracions de delegats i delegades davant l’empresa a Madrid i Barcelona per a demà 26 de gener Agenda - Barcelona Dijous, 26 de gener i 2 de febrer al matí (d’11.30 a 13 hores) Davant la seu d’ATOS -Av. Diagonal, 210-218 (centre comercial de Glòries) La secció sindical de COMFIA-CCOO a ATOS, junt als altres sindicats presents a l’empresa, continuen la campanya de protesta amb les convocatòries de concentracions de representants sindicals davant les seus d’ATOS ORIGIN a Madrid i Barcelona per demà dijous 26 de gener. La seu de Barcelona està al centre comercial de Glòries -Av. Diagonal, 210-218 i la concentració serà d’11.30 a 13 hores, també està previst una concentració pel proper dijous 2 de febrer. Amb les concentracions ja realitzades en dijous passats s’han concentrat uns 300 delegats i delegades.

La Federació de Serveis Financers i Administratius de CCOO Catalunya (COMFIA-CCOO) denuncia que les pujades salarials a ATOS ORIGIN es concedeixen de forma capritxosa, essent molt freqüents les congelacions salarials i les pujades molt per sota de l'IPC anual. En conseqüència, els treballadors venen patint una constant pèrdua del poder adquisitiu (21,6% des de gener de 2000). COMFIA-CCOO exigeix un canvi en la postura de la empresa i s’assegui a negociar amb la representació sindical. ATOS és una empresa dedicada al sector d’informàtica on treballen 5.000 empleats a tota Espanya (700 a Catalunya) i dóna servei a les administracions, les grans empreses espanyoles o pels jocs olímpics entre d’altres.

COMFIA-CCOO Catalunya

Infórmate

CCOO Servicios es un sindicato, es Comisiones Obreras en los sectores de Comercio, Financiero, administrativo, de las TIC, Hostelería, Contact-center, Oficinas, Turismo... Leer más


Síguenos en Telegram

Dónde estamos


OFICINAS CENTRALES
C/ Albasanz, 3 1º Planta
28037 Madrid
Tel: 91 540 92 82
Asesoría Madrid 91 536 51 63-64
Otras Comunidades
Fax: 91 559 71 96
Email: contacta@servicios.ccoo.es