Archivado en

Concatenaci贸 de contractes


La Caixa, despr猫s de la den煤ncia de la Secci贸 Sindical de CCOO, aplica correctament les antiguitats.


pdf
print
pmail

La Caixa, davant la reclamaci贸 feta per la Secci贸 Sindical de CC.OO., va procedir a recalcular l聮antiguitat del personal que havia tingut contractes temporals amb discontinu茂tats no superiors als 20 dies h脿bils. Aix貌 va representar millores, en alguns casos substancials, per a un col路lectiu molt nombr贸s de treballadors i treballadores.

Al buscar documentaci贸, quan v脿rem plantejar a la Caixa  el problema, es va demanar als afectats els contractes, fulles de salari, i la certificaci贸 de la seva vida laboral.

En aquell moment ja v脿rem trobar-nos amb la figura de les  vacances cotitzades i no realitzades. 脡s a dir, dies que sumen a la vida laboral. Per la Seguretat Social son m茅s dies treballats i amb aquest argument v脿rem reclamar a la Direcci贸. Es un element a favor i molt important per restituir uns drets a totes les persones que tinguessin intervals en els contractes superiors als 20 dies h脿bils.

La nostra demanda de moment no ha tingut el 猫xit desitjat. Considerem que l聮Entitat ha de ser m茅s flexible per tal de reparar situacions injustes i mes si son situacions creades a voluntat de la pr貌pia entitat.

Potser sigui un concepte ambigu i que no sabem com es resoldria en una demanda davant magistratura, per貌 no deixa de ser un element m茅s que explorarem per tal de solucionar els problemes creats per la mala pr脿ctica de l聮entitat.

Per les dades que hem pogut aconseguir, es tracta d聮un grup no massa nombr贸s, i amb tots i totes hem contactat, e individualment els hem explicat la nostre reclamaci贸 aix铆 com la manca de sensibilitat i de voluntat de reposici贸 d聮un dret per part de l聮Entitat.

 En la q眉esti贸 de la concatenaci贸 de contractes, la jurisprud猫ncia existent tant marca el l铆mit dels 20 dies, com perllonga la concatenaci贸 fins els 30 dies, en funci贸 de les pr脿ctiques de les empreses. La nostre Direcci贸 aplica sempre la m茅s restrictiva i perjudicial per a tothom.

En cas de que no ens haguem posat en contacte amb alg煤 que cregui estar afectat, agrair铆em ens ho fes saber.

Matar贸, 16 de febrer de 2005