Archivado en Comunicats, Previsio Social

Aportacions als Plans de Pensions: la Caixa ens d贸na la ra贸


La Caixa regularitzar脿 les aportacions al Pla de Pensions dels empleats i empleades que van causar baixa per maternitat/paternitat.


pdf
print
pmail

El mes de desembre de 2004 aquesta Secci贸 Sindical es va adre莽ar al Cap de Recursos, demanant-li la correcta aplicaci贸 de les aportacions al Pla de Pensions dels empleats/des que al causar baixa per maternitat/paternitat no se聮ls hi aportava cap quantitat durant el per铆ode de baixa.

 

Ara, el Cap de Recursos, ens ha comunicat que, efectivament no s聮havien fet les aportacions corresponents i ens donen la ra贸 en aquest tema. La Caixa, a inst脿ncies d聮aquesta Secci贸 Sindical de Comissions Obreres, procedir脿 a regularitzar totes les situacions, fent les aportacions adients a totes les afectades i afectats.

 

La present actuaci贸 de la Secci贸 Sindical de CCOO far脿 tamb茅 que, a futur, cap empleat/da vegi minvades les seves aportacions al pla de pensions per estar en situaci贸 de baixa maternal.

 

Confiem que la Caixa procedir脿 en breu a fer aquestes aportacions i detalli les quantitats brutes, per tal de fer les comprovacions pertinents. Us animem a trucar-nos per tal de explicar-vos personalment el vostre cas concret.

 

Com sempre restem a la vostra disposici贸 per a qualsevol dubte o aclariment.

 

Matar贸, 19.01.2005