Archivado en Comunicats, beneficis socials

2004 UN ANY DE MILLORES


S'ha acabat l'any i 茅s hora de fer balan莽 del que ens ha aportat. Es va iniciar el 2004 amb l'aplicaci贸 parcial del nou Conveni Col路lectiu, signat nom茅s per CCOO a Caixa Laietana. Un nou Conveni que millorava 脿mpliament les condicions laborals i econ貌miques de la plantilla a present i a futur. Matar贸, 5 de gener de 2005 (Veure comunicat en PDF)


pdf
print
pmail

Un Conveni que millorava aspectes socials com:

- Els pr茅stecs de conveni. S'incorpora la possibilitat d'accedir a un segon pr茅stec per al canvi de l'habitatge habitual en les mateixes condicions que el primer pel mateix motiu.

- L'ajuda d'estudis, incorporant l'ajuda de guarderia (amb un notable increment)

- La millora de la nostra qualitat de vida, amb perm铆s de lact脿ncia ampliat, reducci贸 de les tardes dels dijous obert al p煤blic, m茅s dies de vacances.

- La millora de l'ascens per capacitaci贸.

En el mes de juny s'aplicava la segona part del Conveni: la transposici贸 de categories, que millorava la carrera professional, introduint nous elements:

- Ascens per experi猫ncia (antiguitat) que tan benefici贸s ha estat per a un ampli col路lectiu de treballadors/es (m茅s d'un centenar) ara, i en els pr貌xims 4 anys m茅s de 150 que milloraran la seva categoria.

- Supressi贸 de la progressi贸 de les pagues, q眉esti贸 aquesta que beneficia a m茅s de 200 empleats.

- La nova i millor regulaci贸 del Conveni ha perm猫s signar, a final d'any, un pacte d'oposicions que far脿 que un bon nombre d'empleats, anualment, puguin optar al Nivell X, sense perjudici d'una carrera professional que per antiguitat els portar脿 fins al Nivell VIII, gr脿cies al Conveni.

En definitiva, un Conveni que ha vingut a millorar les nostres condicions laborals i que millora ostensiblement la d'aquells acabats d'incorporar.

Un any en qu猫 aquesta Secci贸 Sindical de CCOO ha treballat amb brau esfor莽 en diversos fronts:

  •  Propostes diverses a la Direcci贸.
  •   Demanda presentada, i guanyada en primera inst脿ncia, pel conflicte de les pagues d'entrada.
  •  Den煤ncies contra la Direcci贸 per les irregularitats a les obres que es realitzen a les oficines, etc.

Un any en qu猫 hem estrenat p脿gina web (de visita gaireb茅 obligada) www.comfia.net/caixalaietana i que des de juny ha registrat m茅s de 3.000 visites.

Un any en qu猫 hem consolidat la nostra publicaci贸 humor铆stica i sat铆rica El Nou Dit, ara penjada en la nostra p脿gina web.

Un any en qu猫 hem denunciat la incorrecta aplicaci贸 de l'antiguitat d'aquells empleats i empleades que estant amb contracte temporal havien vist minvada la seva antiguitat. Reclamaci贸 aquesta que ha suposat per a gaireb茅 un ter莽 de la plantilla, en alguns casos, augment de categoria, per d聮altres, augment de sou, i en altres casos, el cobrament d聮endarreriments, i el reconeixement, per a tots ells, de la seva antiguitat a l'empresa des de el primer dia de contractaci贸, la qual cosa sens dubte els repercutir脿 en un futur.

Un any en qu猫 hem portat a la pr脿ctica all貌 que pregon脿vem en la nostra propaganda electoral amb motiu de les 煤ltimes eleccions sindicals: DE LES PARAULES ALS FETS. Fets que ens avalen com una Secci贸 Sindical forta, compromesa i reivindicativa, el m脿xim objectiu de la qual 茅s la defensa dels interessos de tots els treballadors i treballadores, tenint molt clar quin 茅s el nostre adversari: la Direcci贸 de la Caixa, l'煤nica que perjudica els interessos dels treballadors i treballadores.

Continuarem, doncs, en aquesta linea, proposant, dialogant, i denunciant, si 茅s necessari, quan no ens quedi m茅s remei. En definitiva, continuarem treballant perqu猫 tot millori.

L'any 2005 ja ha iniciat el seu recorregut, i amb ell un parell de compensacions econ貌miques, fruit tamb茅 del Conveni:

          Revisi贸 del IPC, la qual cosa ens garanteix el nostre nivell adquisitiu front els sotracs de la inflaci贸.

          Una paga de 210 聙, a cobrar durant el primer trimestre de l'any.

Bon Any 2005.

Matar贸, 5.1.05