Archivado en Comunicats, Salut Laboral

Mobilitzacions els dijous 19 i 26 de gener a Madrid i Barcelona

Suport miultitudinari a les concentracions a ATOS ORIGIN SAE


Centenars de persones (aproximadament 300 a Barcelona, i 450 a Madrid) estan participant en les concentracions convocades per COMFIA-CCOO i la resta de forces sindicals presents a ATOS ORIGIN, davant les seus de la companyia.


pdf
print
pmailCom s'indicava en la convocat貌ria anterior, les pujades salarials a ATOS ORIGIN es concedeixen de forma capritxosa, essent molt freq眉ents les congelacions salarials i les pujades molt per sota de l'IPC anual. En conseq眉猫ncia, els treballadors venim patint una constant deterioraci贸 del nostre poder adquisitiu (21,6% des de gener de 2000).


Davant la negativa de l'adre莽a de l'empresa a negociar pujades salarials per a tots, la totalitat de la Representaci贸 Legal dels Treballadors convoquem les esmentades concentracions amb la finalitat de desbloquejar l'immobilisme en la posici贸 de la companyia.

Som conscients que ser脿 un cam铆 llarg i dur. Per貌 comptem amb el suport que rebem dels nostres companys d聮ATOS Origin, l'ajuda de la Federaci贸 de Serveis Financers i Administratius de CCOO, i el convenciment que la consecuci贸 dels objectius marcats servir脿 de refer猫ncia a gran part del nostre sector.

Agra茂m sincerament la participaci贸 de tots els assistents i us convidem a les pr貌ximes concentracions que tindran lloc a Madrid i Barcelona dijous que ve 26 de Gener.

脡s just, 茅s possible, 茅s necessari. Pujada salarial justa per a tothom.

Secci贸 sindical d聮Atos Origin COMFIA-CCOO