Archivado en Comunicats, Salut Laboral

Mobilitzacions els dijous 19 i 26 de gener a Madrid i Barcelona

Suport miultitudinari a les concentracions a ATOS ORIGIN SAE


Centenars de persones (aproximadament 300 a Barcelona, i 450 a Madrid) estan participant en les concentracions convocades per COMFIA-CCOO i la resta de forces sindicals presents a ATOS ORIGIN, davant les seus de la companyia.


pdf
print
pmailCom s'indicava en la convocatòria anterior, les pujades salarials a ATOS ORIGIN es concedeixen de forma capritxosa, essent molt freqüents les congelacions salarials i les pujades molt per sota de l'IPC anual. En conseqüència, els treballadors venim patint una constant deterioració del nostre poder adquisitiu (21,6% des de gener de 2000).


Davant la negativa de l'adreça de l'empresa a negociar pujades salarials per a tots, la totalitat de la Representació Legal dels Treballadors convoquem les esmentades concentracions amb la finalitat de desbloquejar l'immobilisme en la posició de la companyia.

Som conscients que serà un camí llarg i dur. Però comptem amb el suport que rebem dels nostres companys d’ATOS Origin, l'ajuda de la Federació de Serveis Financers i Administratius de CCOO, i el convenciment que la consecució dels objectius marcats servirà de referència a gran part del nostre sector.

Agraïm sincerament la participació de tots els assistents i us convidem a les pròximes concentracions que tindran lloc a Madrid i Barcelona dijous que ve 26 de Gener.

És just, és possible, és necessari. Pujada salarial justa per a tothom.

Secció sindical d’Atos Origin COMFIA-CCOO