Archivado en Comunicats, Salut Laboral

Tecnologia i benestar

A la oficina central estan canviant la resolució de les pantalles dels ordinadors, passant-les a 1024 x 768 de resolució per necessitats tècniques. Ens diuen que es un avanç tècnic i imprescindible perquè algunes aplicacions puguin funcionar. Res a dir als avenços tecnològics que ens han d’ajudar en la nostra labor diària. 1 de juliol de 2005 (Veure comunicat en PDF)


Este artículo se publicó originalmente en


pdf print pmail

Ja hi tornem a ser. Ara li toca al Departament d’Informàtica, bé, als seus responsables, fer les coses a la seva manera: es a dir, malament i en contra dels interessos dels treballadors i treballadores d’aquesta casa. Certament, no tenen res més útil a fer que fer-nos la guitza? Ens expliquem.

A la oficina central estan canviant la resolució de les pantalles dels ordinadors, passant-les a 1024 x 768 de resolució per necessitats tècniques. Ens diuen que es un avanç tècnic i imprescindible perquè algunes aplicacions puguin funcionar. Res a dir als avenços tecnològics que ens han d’ajudar en la nostra labor diària.

El problema esdevé quan, al aplicar-se aquesta nova resolució amb monitors de 15 ó 17 polzades, la lletra es veu molt petita en algunes aplicacions, més del que marca la llei. Desprès que el nostres companys Lafuente i Trigo, tots dos del departament d’informàtica i tots dos Tècnics de Prevenció, es queixessin d’aquest fet, i aportessin solucions, no les han tingut en compte.

La queixa no és un capritx, i ja són molts els companys afectats que també s’han queixat d’aquest fet. Abans de que la cosa arribi a més, es a dir, que aquesta potineria s’estengui a totes les pantalles de tots els ordinadors de casa nostra i ens deixem la salut i la vista intentant visualitzar-les amb condicions, el Comitè de Seguretat i Salut es reunirà properament per tal d’exposar aquest i altres temes i buscar solucions.

Des de CCOO ens importa, i molt, la seguretat i la salut de tots i totes, per això som molt bel·ligerants en aquests temes. No tenim cap necessitat de patir cap mal de cap, ni molèsties, ni fatigues perquè a algú li importi ben poc el tema del nostre benestar al lloc de treball. Aquesta manca de sensibilitat i aquest menyspreu per les opinions del usuaris i dels nostres experts en prevenció, s’ha d’acabar. Aquesta prepotència amb la que es prenen decisions que ens afecten sense ni tan sols preocupar-se de preguntar-nos que ens assemblen, s’ha d’acabar.

Esperem que a la reunió del Comitè de Seguretat i Salut es rectifiqui en aquest tema, i no tinguem (des de CCOO) que portar de nou l’assumpte a una instància superior.


Infórmate

CCOO Servicios es un sindicato, es Comisiones Obreras en los sectores de Comercio, Financiero, administrativo, de las TIC, Hostelería, Contact-center, Oficinas, Turismo... Leer más


Síguenos en Telegram

Dónde estamos


OFICINAS CENTRALES
C/ Albasanz, 3 1º Planta
28037 Madrid
Tel: 91 540 92 82
Asesoría Madrid 91 536 51 63-64
Otras Comunidades
Fax: 91 559 71 96
Email: contacta@servicios.ccoo.es