Archivado en Comunicats, Salari

Inici de les mobilitzacions a l聮empresa ATOS ORIGIN a Catalunya amb una concentraci贸 de m茅s de 100 delegats

CCOO es concentra davant ATOS ORIGIN per denunciar la pol铆tica salarial discriminat貌ria i arbitr脿ria que practica


M茅s de 100 representants sindicals s聮han concentrat davant la seu d聮ATOS, la Federaci贸 de Serveis Financers i Administratius de CCOO Catalunya (COMFIA-CCOO) denuncia que l聮empresa ATOS ORIGIN practica una pol铆tica laboral respecte al salari variable de manera discriminat貌ria i arbitr脿ria, pactant acords individuals amb els treballadors quan li conv茅. COMFIA-CCOO exigeix un canvi en la postura de la empresa i s聮assegui a negociar amb la representaci贸 sindical.


pdf
print
pmail
La secci贸 sindical de COMFIA-CCOO a ATOS ha iniciat amb aquesta primera concentraci贸 la campanya de mobilitzacions. Pels propers dijous 19 i 26 de gener hi ha convocades les properes concentracions de representants sindicals davant la seu de ATOS ORIGIN al centre comercial de Gl貌ries -Av. Diagonal, 210-218. L'objectiu 茅s aconseguir un canvi en la postura de la direcci贸 de l聮empresa i que passin a negociar la retribuci贸 salarial dels treballadors i treballadores i aix铆 parar les actuacions individuals que actualment intimiden i coaccionen als treballadors. Si segueix bloquejada la situaci贸 des de COMFIA-CCOO es planteja continuar amb accions m茅s contundents.

La direcci贸 de l聮empresa no vol una negociaci贸 sobre la regulaci贸 salarial, rebutjant des de fa m茅s d聮un any qualsevol possibilitat de di脿leg social amb la representaci贸 sindical i aix铆 poder seguir utilitzant de forma arbitr脿ria la redistribuci贸 d聮excedent com a pressi贸 davant el manteniment del lloc de treball, obertes a futures absorcions i sense tenir en compte el reconeixement professional, provocant una manca de transpar猫ncia en les relacions laborals.

ATOS 茅s una empresa dedicada al sector d聮inform脿tica on treballen 5.000 empleats a tota Espanya (700 a Catalunya) i d贸na servei a les Administracions, les grans empreses espanyoles o els jocs ol铆mpics entre d聮altres. ATOS 茅s una empresa sanejada, que cada any declara obtenir importants beneficis per貌 la majoria dels treballadors i treballadores no veuen actualitzades les seves retribucions des de fa m茅s de 5 anys.

COMFIA-CCOO Catalunya