Archivado en Comunicats

Canvis Manual 2016

Els canvis per aquest 2016 no seran significatius però si importants


Este artículo se publicó originalmente en wurth (CCOO en Wurth) ,


pdf print pmail

Previsiblement les vacances per aquest 2016 com és habitual seran tres setmanes a l'agost una al Nadal i gaudirem d'un dia extra per Setmana Santa, serà festiu de dijous Sant a dilluns de Pasqua, a més gaudirem de dos dies de pont un el 31 d'octubre i un altre a triar entre els dies laborables de la setmana del festiu de la Puríssima i la Constitució.

 

A les garanties existents per a les baixes laborals aquest 2016 s'ampliaran en particular en els casos que per històric de vendes surti notablement perjudicat el venedor o venedora en el càlcul per al seu salari base i es proposa recalcular en funció de 12 mesos anteriors a la seva baixa.

 

Per el Canal 2 CCOO sol·licita la pròrroga per 2016 de la taula adicional de salari base per a venedors amb sistema 3 que estava vigent durant 2015, l'Empresa valora positivament que finalitzat l'any i amb dades de tancament s'estudiï una mesura compensatòria per a alguns dels casos concrets.

 

A partir d'ara les baixes per malaltia o accident no laboral les passa a retribuir l'Empresa. En el cas de les baixes per accident laboral segueix com estava i és la mútua qui fa el pagament, prèvia sol·licitud del venedor o venedora. Això nomes afecta als venedors que són representants de comerç i estan exclosos tots els del règim general.

 

Dietes, se li manifesta a l'Empresa que al nostre entendre està incomplint en part el compromís de revisió a l'alça de les dietes que s'havien proposat les parts, durant el 2016 continuarem batallant fins aconseguir un augment a la dieta.

 

Per 2016 es publicaran les taules de creixement en el manual i s'ha sol·licitat l'actualització de la taula amb les lletres de descompte

Infórmate

CCOO Servicios es un sindicato, es Comisiones Obreras en los sectores de Comercio, Financiero, administrativo, de las TIC, Hostelería, Contact-center, Oficinas, Turismo... Leer más


Síguenos en Telegram

Dónde estamos


OFICINAS CENTRALES
C/ Albasanz, 3 1º Planta
28037 Madrid
Tel: 91 540 92 82
Asesoría Madrid 91 536 51 63-64
Otras Comunidades
Fax: 91 559 71 96
Email: contacta@servicios.ccoo.es