Archivado en Comunicats

Canal 3

canvis Manual 2016

El canal 3 a partir de 2016 tindrà les seves condicions publicades al manual del venedor


Este artículo se publicó originalmente en wurth (CCOO en Wurth) ,


pdf print pmail

Després de setmanes de negociació en les quals durant diferents reunions se li ha traslladat a l'Empresa la necessitat d'una negociació col·lectiva per al canal 3, es publicaran les condicions d'aquest canal. Des de CCOO  portem treballant des del març del 2015, entrevistant-nos amb molts dels afectats i traslladant a l'empresa des dels diferents fòrums en els que tenim competències: Secció Sindical CCOO, Comitès Provincials on tenim majoria i Comissió Permanent de Coordinació la que presidim.

 

En algunes de les vostres reivindicacions hem aconseguit avenços com en els creixements més moderats, augments de salari objectiu, major transparència en la taula compliment de MB per la qual serem retribuïts, un to diferent a les entrevistes del one to one que permeti sentir-se més escoltat al venedor, etc. Unes altres de moment toca continuar treballant per canviar-les, encara que el bon treball realitzat fa augurar que en breu el canal 3 comptarà amb algún canvi positiu que l'Empresa no ha volgut concretar.

Infórmate

CCOO Servicios es un sindicato, es Comisiones Obreras en los sectores de Comercio, Financiero, administrativo, de las TIC, Hostelería, Contact-center, Oficinas, Turismo... Leer más


Síguenos en Telegram

Dónde estamos


OFICINAS CENTRALES
C/ Albasanz, 3 1º Planta
28037 Madrid
Tel: 91 540 92 82
Asesoría Madrid 91 536 51 63-64
Otras Comunidades
Fax: 91 559 71 96
Email: contacta@servicios.ccoo.es