Arxivat a Comunicats

CARTA OBERTA DELEGACIONS

TANCAMENT DELEGACIONS

El 7 d'octubre, la RLT en Comissió Permanent (Comitè Intercentres), que és l'únic òrgan representatiu que tenim a nivell nacional i del que CCOO té majoria, vàrem mantenir una reunió amb l'Empresa per tractar el tema de les Delegacions. En aquesta reunió van asistir diversos representants autoritzats, entre ells companys vàries delegacions.


Este artículo se publicó originalmente en wurth (CCOO en Wurth) ,


pdf print pmail

El 7 d'octubre, la RLT en Comissió Permanent (Comitè Intercentres), que és l'únic òrgan representatiu que tenim a nivell nacional i del que CCOO té majoria, vàrem mantenir una reunió amb l'Empresa per tractar el tema de les Delegacions. En aquesta reunió van asistir diversos representants autoritzats, entre ells companys vàries delegacions.

 

En tot momento l'Empresa va manifestar des de l'inici quina era la seva prioritat més inmediata: recol·locar i oferir el trasllat a Palau. Tota la resta, extincions de contracte i indemnitzacions, son temes que l'Empresa no va voler en absolut tractar aplaçant aquesta conversa fins saber quantes persones acceptaríen el trasllat amb les condicions que ells ens van informar.

 

Res més, no hi ha res més, nomès resta recollir a través dels Delegats que us representen les vostres opinions, inquietuts i decisions. I els que no teniu representació sindical, també us podeu posar en contacte amb nosaltres mitjançant l'adreça de Jose.tauste@serveis.ccoo.cat President de la Comissió Permanent.

 

CCOO hem incidit en tot moment que els llocs de treball es mantinguessin en el seu lloc, però la negativa de l?Empresa en aquest punt és taxant; següent pas és recol·locar i intentar mantenir els llocs de treball en un altre lloc, i creiem que això també és inviable per a molts de vosaltres, però si existís almenys un 10% de persones que vulguessin trasladar-se o puguessin recol·locar-se, ja hauria valgut la pena l'esforç, no creieu?. Després vé l'extinció de contractes i davant d'això també ens posicionarem per aconseguir el màxim possible.

 

CCOO intentem ser la vostra veu en les reunions, i intentarem que l'Empresa millori totes les ofertes i condicions que fins a la data s'hagin produït o es puguin produïr en el futur.

 

Nosaltres no us treiem el lloc de treball, nosaltres no us despedirem ni traslladarem, nosaltres NO.

 

Afil·líat!

Informa't

Sindicat, és Comissions Obreres en el sector del comerç, financer, administratiu, de les TIC, Hostaleria, Telemàrqueting, Oficines, Turisme ...Llegir més


Segeuix-nos en Telegram

On estem


OFICINAS CENTRALES
C/ Albasanz, 3 1º Planta
28037 Madrid
Tel: 91 540 92 82
Asesoría Madrid 91 536 51 63-64
Otras Comunidades
Fax: 91 559 71 96
Email: contacta@servicios.ccoo.es