Archivado en Comunicats

Negociació col.lectiva supermercat catalunya

Les negociacions segueixen parades

La patronal del sector ens va comunicar la seva decisió de suspendre les negociacions del conveni marco de supermercats de Catalunya fins que no se solucionés el problema del registre dels convenis provincials de supermercats de Girona i Lleida.


Este artículo se publicó originalmente en CATALUNYA (CCOO Serveis Catalunya) ,


pdf print pmail

CCOO va plantejar seguir negociant independentment de la falta de registre d'aquests convenis i intentar avançar en la negociació en l'àmbit de Catalunya però això no ha estat possible. 

Us informem que ja s'ha solucionat el problema del registre d'aquests dos convenis provincials, però la patronal no dóna mostres de voler reprendre la negociació, malgrat l'interès mostrat per la nostra banda d'avançar cap a un conveni de supermercats de Catalunya.

Si aquest objectiu no fos possible, la nostra estratègia, com no pot ser d'una altra manera, és negociar els diferents convenis provincials de supermercats (Barcelona, Tarragona, Lleida i Girona) i avançar en aquests àmbits en la millora dels nostres drets i de les nostres condicions de treball.

Seguirem informant!

La teva participació construeix el teu sindicat. Compromesos amb tu!


Infórmate

CCOO Servicios es un sindicato, es Comisiones Obreras en los sectores de Comercio, Financiero, administrativo, de las TIC, Hostelería, Contact-center, Oficinas, Turismo... Leer más


Síguenos en Telegram

Dónde estamos


OFICINAS CENTRALES
C/ Albasanz, 3 1º Planta
28037 Madrid
Tel: 91 540 92 82
Asesoría Madrid 91 536 51 63-64
Otras Comunidades
Fax: 91 559 71 96
Email: contacta@servicios.ccoo.es