Archivado en Comunicats

Negociació col.lectiva

SEGUIRAN LES MOBILITZACIONS

Després de les mobilitzacions del dia 16 octubre, avui la patronal d'estalvi segueix mantenint com elements fonamentals a negociar: horari, mobilitat, carreres i triennis. També ens han demanat temps per a incorporar alguns dels nostres plantejaments i valorar retirar certes qüestions de la seva plataforma, sense detallar-nos quines.


Este artículo se publicó originalmente en CATALUNYA (CCOO Serveis Catalunya) ,


pdf print pmail

Amb aquests plantejaments CCOO considera que la resposta que ha donat l?ACARL a les necessitats de les plantilles del sector és INSUFICIENT.

Segueixen en la seva posició maximalista d'abordar una negociació enfocada només als interessos de les direccions de les diferents entitats financeres, ignorant les peticions de la part social.

La nostra plataforma segueix en peus i sense resposta.

La patronal ha de canviar radicalment les seves pretensions. CCOO no consentirà que es degradin les condicions laborals de les plantilles del sector.

Les declaracions de bona voluntat NO SERVEIXEN. Els moviments que facin han d'ésser de molt calat.

En aquest punt, CCOO anuncia que mantindrà les mobilitzacions fins on sigui necessari si l?ACARL no reconsidera la seva postura.

Ho sabrem el 12 de novembre, data de la propera reunió.




Infórmate

CCOO Servicios es un sindicato, es Comisiones Obreras en los sectores de Comercio, Financiero, administrativo, de las TIC, Hostelería, Contact-center, Oficinas, Turismo... Leer más


Síguenos en Telegram

Dónde estamos


OFICINAS CENTRALES
C/ Albasanz, 3 1º Planta
28037 Madrid
Tel: 91 540 92 82
Asesoría Madrid 91 536 51 63-64
Otras Comunidades
Fax: 91 559 71 96
Email: contacta@servicios.ccoo.es