Archivado en Comunicats, Eleccions Sindicals

Eleccións sindicals

Amb el suport rebut, CCOO Viena impulsa una nova etapa

A Establiments Viena hem realitzat unes de les eleccions mes importants. El 2 d'octubre hem escollit 21 representants del conjunt dels treballadors i treballadores dels locals de la província de Barcelona. CCOO hem obtingut la confiança de 250 vots que suposen 21 representants per iniciar una nova i esperançada etapa.


Este artículo se publicó originalmente en CATALUNYA (CCOO Serveis Catalunya) ,


pdf print pmail

El 2 d'octubre vàrem realitzar el procés d'eleccions sindicals a l'agrupació de centres de Barcelona. 803 treballadors i treballadores de la plantilla vàrem escollir 21 representants dels què CCOO n'ha obtingut la totalitat.
   
Volem agrair la vostra participació i molt especialment els que ens heu donat el vostre vot, nosaltres continuarem treballant des de la secció sindical de CCOO, per defensar, fer complir i millorar els drets i les condicions laborals del conjunt de la plantilla.   També volem explicar-vos que tenim un equip amb moltes noves incorporacions, format per dones i homes de diferents edats i condicions, amb moltes ganes de treballar per a vosaltres i de seguir lluitant per a que als nostres llocs de treball, cada dia, hi estiguem una mica millor. 

Esperem seguir comptant amb el vostre suport i participació, per això fem una crida especial de la importància que té la vostra afiliació a CCOO per aconseguir els objectius marcats.


Infórmate

CCOO Servicios es un sindicato, es Comisiones Obreras en los sectores de Comercio, Financiero, administrativo, de las TIC, Hostelería, Contact-center, Oficinas, Turismo... Leer más


Síguenos en Telegram

Dónde estamos


OFICINAS CENTRALES
C/ Albasanz, 3 1º Planta
28037 Madrid
Tel: 91 540 92 82
Asesoría Madrid 91 536 51 63-64
Otras Comunidades
Fax: 91 559 71 96
Email: contacta@servicios.ccoo.es