Archivado en Comunicats, Condicions de Treball

El trienni de tècnic... també l'has de cobrar

Triennis plantilla BMN i BancoCAM

Si l'antiguitat que apareix a la teva nòmina a efectes de cobrament de trienni hi consta l'1.1.2012 si provens de BancoCAM o l'1.6.2012 si provens de BMN, segurament no has cobrat encara el trienni de tècnic que per conveni (art.16) et correspon.


Este artículo se publicó originalmente en Banco Sabadell (CCOO Grupo Banco Sabadell) ,


pdf print pmail

Segons els pactes d'homologació signats per a aquestes dues entitats, el personal que es va subrogar de nivell I a VIII han cobrat el primer trienni d'antiguitat de banca als dos anys de la integració (la resta de nivells ho faran al tercer any). Fins aquí correcte.

Però a la banca el trienni no només fa referència a l?antiguitat. Els nivells tècnics VIII i VII, i els compresos entre el nivell I a VI que siguin apoderats, reben un trienni per aquest concepte detallat en l'article 16 CCB.

I és aquest trienni de tècnic el que el banc no ha abonat en nòmina. CCOO, com altres sindicats, entenem que el banc s'ha equivocat. 

Per això CCOO ens hem adherit no només al conflicte col·lectiu que ALTA i CGT han presentat per aquest tema per a la plantilla provinent de BancoCAM, sinó que ho fem extensiu a la plantilla de BMN. 

Us anirem informant del desenvolupament de la demanda.

Infórmate

CCOO Servicios es un sindicato, es Comisiones Obreras en los sectores de Comercio, Financiero, administrativo, de las TIC, Hostelería, Contact-center, Oficinas, Turismo... Leer más


Síguenos en Telegram

Dónde estamos


OFICINAS CENTRALES
C/ Albasanz, 3 1º Planta
28037 Madrid
Tel: 91 540 92 82
Asesoría Madrid 91 536 51 63-64
Otras Comunidades
Fax: 91 559 71 96
Email: contacta@servicios.ccoo.es