Arxivat a Comunicats, Dones i Igualtat, Salari

Si has estat de baixa per maternitat/paternitat... T'interessa

ERRORS LIQUIDACIONS BAIXES MATERNITAT/PATERNITAT

Des que CCOO vam detectar a principis d'aquest any que les liquidacions que aplicava el banc en les nòmines en els períodes de baixa per maternitat/paternitat eren incorrectes, hem avançat significativament...


Este artículo se publicó originalmente en Banco Sabadell (CCOO Grupo Banco Sabadell) ,


pdf print pmail

Si has estat de baixa per maternitat/paternitat

T'interessa ...

Des que CCOO vam detectar a principis d'aquest any que les liquidacions que aplicava el banc en les nòmines en els períodes de baixa per maternitat/paternitat eren incorrectes, hem avançat significativament:

CCOO vam reclamar al banc que modifiqués el procediment emprat fins aleshores, així com que procedís a la regularització de les liquidacions passades i errònies.

El banc ha procedit a:

  • Modificar les liquidacions de les baixes de maternitat/paternitat produïdes a partir d'abril de 2015.
  • Regularitzarà, un cop realitzades les comprovacions informàtiques pertinents, les liquidacions fetes des de gener 2014.

CCOO ens congratulem d'aquest canvi, per a això ens hem posat en contacte amb l'empresa per poder verificar que la metodologia que utilitza és la correcta. També els exigim que no es limitin a regularitzar des del gener del 2014 i es revisin les anteriors a aquesta data.

CCOO hem realitzat gairebé 300 càlculs arran de la documentació que les companyes i companys ens han facilitat. D'aquesta manera podran verificar/comprovar l'import que el banc els aboni.

Si creus que també et pot afectar a tu, posa?t en contacte amb nosaltres ccoogbs@bancsabadell.com

Estar afiliat/da a CCOO té els seus avantatges. Treballem perquè les teves condicions i drets laborals continuïn sent teus..

Informa't

Sindicat, és Comissions Obreres en el sector del comerç, financer, administratiu, de les TIC, Hostaleria, Telemàrqueting, Oficines, Turisme ...Llegir més


Segeuix-nos en Telegram

On estem


OFICINAS CENTRALES
C/ Albasanz, 3 1º Planta
28037 Madrid
Tel: 91 540 92 82
Asesoría Madrid 91 536 51 63-64
Otras Comunidades
Fax: 91 559 71 96
Email: contacta@servicios.ccoo.es