Archivado en Comunicats, Condicions de Treball

Comunicat

CCOO presenta les seves iniciatives contra l'externalització de serveis en el sector d'hostaleria

Dimecres 10 de juny, a les 11.30 hores, a la Biblioteca Municipal de Lloret de Mar


pdf print pmail


El dimecres 10 de juny, CCOO de Serveis presentarà en roda de premsa la campanya i les iniciatives contra les externalitzacions en el sector d'hostaleria. Aquesta roda de premsa serà a la Biblioteca Municipal de Lloret de Mar a les 11.30 hores del matí, a càrrec dels responsables sindicals del sector d'Hostaleria d'àmbit estatal i de Catalunya.
 
CCOO de Serveis està desenvolupant aquesta campanya, d'àmbit estatal, per denunciar les externalitzacions al sector d'hostaleria i les conseqüències negatives que comporta per a les condicions laborals, en particular per al col·lectiu de les cambreres de pis. Una altra acció dins d'aquesta campanya serà la realització d'una assemblea del conjunt de treballadors i treballadores del sector d'hostaleria, el mateix dia 10 a les 17.30 hores a la Biblioteca Municipal de Lloret de Mar.

 
A la roda de premsa CCOO de Serveis també valorarà l'evolució de l'activitat turística i de l'ocupació en el sector turístic a Catalunya i a l'Estat. A la roda de premsa intervindran: Antonio Ruda, responsable del sector de Hostelería de la Federación  de CCOO de Servicios, Gonzalo Fuentes, responsable de Política Institucional de la Federación de CCOO de Servicios, i Francisco Galván, responsable d'Hostaleria de CCOO de Serveis de Catalunya.

CCOO Serveis Catalunya


Artículos más leídos hoy

Infórmate

CCOO Servicios es un sindicato, es Comisiones Obreras en los sectores de Comercio, Financiero, administrativo, de las TIC, Hostelería, Contact-center, Oficinas, Turismo... Leer más


Síguenos en Telegram

Dónde estamos


OFICINAS CENTRALES
C/ Albasanz, 3 1º Planta
28037 Madrid
Tel: 91 540 92 82
Asesoría Madrid 91 536 51 63-64
Otras Comunidades
Fax: 91 559 71 96
Email: contacta@servicios.ccoo.es