Arquivado en Comunicats, beneficis socials

Les clàusules sòl abusives han de desaparèixer

Hipoteques d'empleats

CCOO exigeix a Banc Sabadell l'eliminació de les clàusules sòl abusives de les hipoteques dels seus empleats, i la modificació del pacte subscrit per adequar-lo al nou entorn econòmic.


Este artículo se publicó originalmente en Banco Sabadell (CCOO Grupo Banco Sabadell) ,


pdf print pmail

Aquest últim any Banc Sabadell ha atès les peticions dels clients per eliminar les clàusules terra de forma generalitzada, fet que ha provocat la indignació de la plantilla en tenir els clients condicions més favorables:

  • S'eliminen les clàusules amb un contracte privat.
  • Moltes d'aquestes hipoteques, sobretot les concedides amb anterioritat a juny 2013 tenen un diferencial de revisió entre l'euríbor + 0,25 i 0,65, amb hipoteques resultants inferiors a l'1%.

Ens trobem, a més, amb una situació que discrimina la plantilla depenent de la seva procedència:

  • Mentrestant coexisteixen préstecs hipotecaris a Banc Sabadell amb clàusules sòl que van de l'1% al 3%.

La nostra proposta té com a objectiu renovar el pacte de préstecs actual, tal com ja li vam sol·licitar a la Direcció el passat 14 de juliol. Un pacte que ha quedat obsolet i que en les circumstàncies actuals perjudica econòmicament la immensa majoria de la plantilla de Banc Sabadell.

Les noves condicions s'han d'aplicar a tota la plantilla sense excepció, tant per a les noves formalitzacions com també per obrir la possibilitat d'adaptar les operacions ja concedides amb anterioritat.



Proposta CCOO:

  • Tipus d'interès: 70% euríbor, mínim 0'50%
  • Modificar tipus interès hipoteques empleat concedides que es troben per sobre de l'1%
  • Desvincular l'assegurança de vida obligatòria

CCOO estem segurs que la Direcció de Banc Sabadell entén que vegi que l'oportunitat de creixement i expansió de Banc Sabadell passa també per millorar les condicions socials i econòmiques de la seva plantilla, que com en aquest cas, són injustes.

Continuarem informant.

Infórmate

CCOO Servizos é un sindicato, é Comisións Obreiras nos sectores de Comercio, Financeiro, administrativo, das TIC, Hostalería, Telemarketing, Oficinas, Turismo... Leer más


Síguenos en Telegram

Onde estamos


OFICINAS CENTRALES
C/ Albasanz, 3 1º Planta
28037 Madrid
Tel: 91 540 92 82
Asesoría Madrid 91 536 51 63-64
Otras Comunidades
Fax: 91 559 71 96
Email: contacta@servicios.ccoo.es