Archivado en Comunicats, Eleccions Sindicals

ELECCIONS SINDICALS

CCOO guanya les eleccions per la comissió de control del plan de pensions de SegurCaixa Adeslas.

El passat dijous, 9 d'abril, es van celebrar eleccions a nivell estatal per escollir els cinc membres que han de formar la comissió de control, per part dels partícips del Pla de Pensions, de SegurCaixa Adeslas. Al procés van estar convocats 1209 partícips distribuïts per tota la geografia de la península ibèrica, donant lloc a la constitució de 36 taules auxiliars més la taula central ubicada a la seu central de Barcelona.


Este artículo se publicó originalmente en CATALUNYA (CCOO Serveis Catalunya) ,


pdf print pmail

A les eleccions van participar dues candidatures la de CCOO i la d'UGT. Cada candidatura estava formada per cinc membres i guanyaven els cinc candidats i candidates més votats de cadascuna de les candidatures. Amb una participació del 59% el resultat va donar com a guanyadors/es als cinc membres de la candidatura de CCOO. 
 
Aquesta victòria es produeix després que, en el mes de febrer, CCOO tornés a guanyar les eleccions sindicals a nivell de Catalunya (obtenint els 25 delegats i delegades que estaven en joc en aquestes eleccions). Actualment CCOO és el Sindicat majoritari a SegurCaixa Adeslas amb una representació superior al 64% mentre que l'altre sindicat que li segueix és UGT amb una representació del 32%.
 
En aquestes eleccions a la comissió de control CCOO ha apostat per una candidatura integrada per delegades i delegats corresponents als centres de treball amb major número de partícips. Així els membres que conformaran la comissió de control del Pla de Pensions pertanyen a les comunitats de Catalunya, Madrid, Andalusia i Comunitat Valenciana. Suposem que el conjunt de partícips han donat suport a la candidatura de CCOO perquè han valorat en positiu la tasca que CCOO està desenvolupant a la empresa, en tots els àmbits i també en el relacionat al Pla de Pensions.
 
Actualment el patrimoni del Pla de Pensions de SegurCaixa Adeslas està pràcticament en 10.000.000 ? amb una rendibilitat actual del 10,32%, i amb una rendibilitat mitja dels últims tres anys del 10,41%.
 
Des de CCOO volem agrair al conjunt de partícips, distribuïts pels molts centres de treball que conformen l'empresa SegurCaixa Adeslas, el seu suport i confiança una vegada més a les nostres candidatures. Els hi avancem que continuarem treballant, com hem fet fins ara, per millorar dia a dia les condicions de treball del conjunt de treballadors i treballadores de l'empresa.


Infórmate

CCOO Servicios es un sindicato, es Comisiones Obreras en los sectores de Comercio, Financiero, administrativo, de las TIC, Hostelería, Contact-center, Oficinas, Turismo... Leer más


Síguenos en Telegram

Dónde estamos


OFICINAS CENTRALES
C/ Albasanz, 3 1º Planta
28037 Madrid
Tel: 91 540 92 82
Asesoría Madrid 91 536 51 63-64
Otras Comunidades
Fax: 91 559 71 96
Email: contacta@servicios.ccoo.es