Archivado en Comunicats

Negociació Conveni

EL CONVENI ÉS ENLAIRE.

La patronal d'estalvi segueix enrocada en el seu discurs neoliberal i de desregulació de les condicions laborals del sector. I, a més, recolza amb el seu silenci les maniobres de BANKIA per imposar la jornada partida. El rebuig sindical a ambdues postures és unànime, però no es veu ànim de rectificació en les empreses, confiades ?com ens diuen- en la reforma laboral i el venciment del Conveni.


Este artículo se publicó originalmente en CATALUNYA (CCOO Serveis Catalunya) ,


pdf print pmail

CCOO continuem reclamant un Conveni de normalització, i hem explicat els punts bàsics d'un acord possible i necessari: que garanteixi l'ocupació, procuri una recuperació salarial certa, millori les condicions de treball i reconegui la professionalitat de les plantilles.

CCOO també hem denunciat la decisió unilateral executada per Bankia d'imposar la jornada partida a la seva plantilla, vulnerant clarament l'actual Conveni i obviant l'existència d'una Mesa de Negociació sectorial, el que suposa una mesura de pressió inacceptable i un crebant de la bona fe en la negociació.

L?ACARL, sense haver donat encara la seva plataforma per escrit gairebé tres mesos després de la constitució de la Mesa, segueix enrocada en les seves pretensions de modificar l'estructura bàsica del Conveni, eliminar el que anomenen ?lliscaments salarials automàtics? (triennis, carrera per antiguitat, classificació), ampliar la mobilitat geogràfica i suprimir completament la regulació d'horaris.

CCOO no transitarà per aquest camí i no consentirà la desregulació de les condicions de treball bàsiques, la pèrdua salarial que comporta i la nostra transformació en un sector ?low cost?.

CCOO denunciem la hipocresia, el cinisme, el doble discurs dels responsables de BANKIA, que pretén imposar, amb els recursos de la por i la confusió, la jornada partida als seus treballadors i de retruc a tot el sector financer.

Encara que hem fixat reunió de la Mesa per a primers de Maig, NO HI HA CONDICIONS PER AVANÇAR EN LA NEGOCIACIÓ DEL CONVENI. Estendre el rebuig de les plantilles a aquestes pretensions i aquestes pràctiques és imprescindible per obrir un altre camí.
 

ÉS TEMPS D?AVANÇAR, ÉS TEMPS D?UN BON CONVENI


Infórmate

CCOO Servicios es un sindicato, es Comisiones Obreras en los sectores de Comercio, Financiero, administrativo, de las TIC, Hostelería, Contact-center, Oficinas, Turismo... Leer más


Síguenos en Telegram

Dónde estamos


OFICINAS CENTRALES
C/ Albasanz, 3 1º Planta
28037 Madrid
Tel: 91 540 92 82
Asesoría Madrid 91 536 51 63-64
Otras Comunidades
Fax: 91 559 71 96
Email: contacta@servicios.ccoo.es