Archivado en Comunicats, Eleccions Sindicals

Eleccions sindicals

CCOO guanya novament les eleccions sindicals en AGILENT TECHNOLOGIES SPAIN.

CCOO guanya les eleccions sindicals en l'empresa Agilent Technologies, celebrades el passat 16 de febrer, per tercer mandat consecutiu CCOO ha obtingut els 9 delegats/as que formen el comitè d'empresa.


Este artículo se publicó originalmente en CATALUNYA (CCOO Serveis Catalunya) , serveistecnics (Agrupació Serveis Tècnics Catalunya) ,


pdf print pmail

Agilent Technologies, una empresa escindida de Hewlett Packard que desenvolupa eines de mesurament electrònic i bioanalítica.

A pesar que s'escollien quatre representants menys, ja que una part de la línia de negoci de Agilent pas a formar part d'una nova empresa Keysight Technologies.

CCOO ha sortit reforçada d'aquestes eleccions sindicals, ja que després de la escissió de part de la plantilla "cent seixanta treballadors" en una nova empresa, els treballadors s'han adonat del bon treball realitzat pels membres del comitè d'empresa de CCOO.

Ja que en KEYSINGT TECHNOLOGIES es van celebrar eleccions sindicals el passat 17 de febrer, obtenint CCOO els 9 delegats/as que formen el comitè d'empresa, en les dues empreses els col·legis electorals són de tècnics i administratius.

CCOO vol donar les gràcies a tot el personal de KEYSINGT TECHNOLOGIES i AGILENT TECHNOLOGIES, per haver donat la confiança perquè CCOO segueixi estant en tots dos comitès i pel resultat obtingut.


Infórmate

CCOO Servicios es un sindicato, es Comisiones Obreras en los sectores de Comercio, Financiero, administrativo, de las TIC, Hostelería, Contact-center, Oficinas, Turismo... Leer más


Síguenos en Telegram

Dónde estamos


OFICINAS CENTRALES
C/ Albasanz, 3 1º Planta
28037 Madrid
Tel: 91 540 92 82
Asesoría Madrid 91 536 51 63-64
Otras Comunidades
Fax: 91 559 71 96
Email: contacta@servicios.ccoo.es