Archivado en Comunicats, Bsis

Caducitat dels dies acumulats

Guàrdies 2014


Les persones d'equips de guàrdia que han acumulat dies de vacances durant l'exercici 2014, disposen fins al proper 28 de febrer de 2015 per gaudir-les.


Este artículo se publicó originalmente en Banco Sabadell (CCOO Grupo Banco Sabadell) ,


pdf print pmail

Comunicat exclusiu per a  la plantilla de Tecnologia de BSIS

CADUCITAT DEL SALDO DE GUÀRDIES 2014

Les persones d'equips de guàrdia que, a data d'avui, acumulen dies de les mateixes, ja sigui per intervencions com per la pròpia disponibilitat no gaudida encara, corresponents a l'exercici 2014, han de saber que disposen fins al proper 28 de febrer de 2015 per gaudir d'aquestes vacances ja que, d'una altra manera, qualsevol romanent existent a partir de la data per aquest concepte desapareixerà per caducitat.

Alguns dels afectats ja han estat advertits des RRHH perquè ho tinguin present.

Des de la Secció Sindical CCOO de BSIS us volem fer partícips del nostre punt de vista en aquest tema:

- D'una banda, informar-vos que havíem sol·licitat una pròrroga, de manera excepcional per a aquest any, que permetés allargar el gaudir d'aquest concepte fins, almenys, final de març.
- No obstant això, la Direcció de RRHH ha decidit mantenir la prerrogativa original del pacte de guàrdies que estableix la caducitat en l'últim dia de febrer de l'any següent, pel que el nostre requeriment no ha estat atès. Hem retingut aquesta comunicació fins a l'últim moment tot esperant alguna resposta a favor però aquesta, finalment, no s'ha produït.
- En algun comunicat hem expressat que la data límit era el 31 de març, us hem de demanar disculpes per l'error ja que es va interpretar el "vàlid fins al març" com un inclòs i no com en realitat és, exclòs. Ratifiquem que el pacte estableix la caducitat en l'últim dia de febrer de l'any següent.
- També és cert que, fins ara, BSIS havia decidit 'comprar' els romanents acumulats cada tancament de temporada i aquest any ens ha agafat a tots per sorpresa el canvi sobtat de decisió sobre aquest aspecte, però, l'empresa és lliure d'actuar en un o altre sentit.

En vista de tot això, recomanem que intenteu gaudir dels dies pendents en les quasi dues setmanes que queden de termini per fer-ho ja que, d'una altra manera, el que no s'hagi realitzat quedarà perdut sense dret a reclamació.

D'altra banda, i tenint en compte la situació, també recomanem que, de cara al futur, eviteu acumular vacances en la mesura del possible, per arribar a principis d'any amb el menor saldo possible.

Salutacions cordials.

Secció sindical CC.OO. BSIS

Infórmate

CCOO Servicios es un sindicato, es Comisiones Obreras en los sectores de Comercio, Financiero, administrativo, de las TIC, Hostelería, Contact-center, Oficinas, Turismo... Leer más


Síguenos en Telegram

Dónde estamos


OFICINAS CENTRALES
C/ Albasanz, 3 1º Planta
28037 Madrid
Tel: 91 540 92 82
Asesoría Madrid 91 536 51 63-64
Otras Comunidades
Fax: 91 559 71 96
Email: contacta@servicios.ccoo.es